Happypack

Happypack

Ontdek onze vrolijke giftboxes met sokken en snoepgoed bij Happypack.nl! Geef een dosis vreugde en zoete lekkernijen cadeau voor elke gelegenheid. Perfect voor verjaardagen, feestdagen en speciale momenten.
8,7

• Beka
    Geverifieerde klant van Happypack

Goede snelle service, heel leuk om te geven (ontvanger vond het erg leuk om te krijgen)

• Jo Hoogendoorn
    Geverifieerde klant van Happypack

Was wat vertraagd maar uit eindelijk goed aangekomen. Jammer dat je niet de maat sokken kan aanpassen.

• Hoe beoordeel je Happypack?

• Noah De Wachter Rossini
    Geverifieerde klant van Happypack

Top pakketje! Snel geleverd, correct en kwaliteitsvol.

• Fanny
    Geverifieerde klant van Happypack

Bestelling verliep vlot en levering uitstekend.

• Cindy
    Geverifieerde klant van Happypack

Mijn product is nog steeds niet geleverd. Het zou er donderdag al moeten zijn. Ik hoop nu dat het morgen komt.

Beste Cindy,

We hebben je Track & Trace gecontroleerd en zien dat er inderdaad sprake is van een vertraging bij PostNL. We begrijpen dat dit erg vervelend is, vooral omdat het pakket donderdag al had moeten arriveren.

Als je je bestelling morgen nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@happypack.nl. We zullen er alles aan doen om je verder te helpen en een passende oplossing te vinden.

Onze excuses voor het ongemak.

Lena
    Happypack.nl

• Wenda Fransbergen
    Geverifieerde klant van Happypack

Is goed en positief ontvangen wat ik begrepen heb weet alleen niet of de sokken wel passen

• Evelien
    Geverifieerde klant van Happypack

Super en Snel bezorgd, 1 tip laat mensen kiezen wanneer een pakket bezorgd moet worden.

• Silvia Eijnden
    Geverifieerde klant van Happypack

Zaterdag 21 sept een bestelling gedaan tot op heden nog niet bezorgd.

Beste Silvia,

Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering van uw bestelling. We begrijpen hoe vervelend dit voor u is.

Uw pakket is op tijd door ons verzonden via PostNL, maar helaas is er een vertraging opgetreden in de verwerking bij de bezorgdienst. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten, en we nemen dit zeer serieus.

We volgen de status van uw zending nauwlettend en hopen dat u het pakket snel zult ontvangen. Mocht u vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen uw geduld en begrip.

Team Happypack.nl

• Jessica Santana
    Geverifieerde klant van Happypack

Superleuk gedaan, met een handgeschreven briefje

• Martha Van Os
    Geverifieerde klant van Happypack

Leuk pakket om te geven en de ontvanger vindt het ook leuk

• Carmen
    Geverifieerde klant van Happypack

Wat erg jammer was is dat de doos te groot was voor de inhoud, dit kwam heel karig en niet leuk over. Het idee van happy pack is wel echt top!!

• Barbara Jochem
    Geverifieerde klant van Happypack

Leuke pakketen op de site. Mijn pakket was op tijd verstuurt en aangekomen. Alleen jammer dat de tekst niet op het kaartje stond, dus de ontvanger heeft even moeten raden van wie het pakketje kwam.

• Anneke Van t bosch
    Geverifieerde klant van Happypack

Hele leuke items snel geleverd

• L - België
    Review voor Happypack

Bestelling gedaan, 5 dagen later nog steeds niet opgestuurd, de dag wordt elke keer later... jammer want zo is de verrassing niet op tijd en moesten we nog iets anders voorzien... ik bestel hier nooit meer!

• Maurice
    Geverifieerde klant van Happypack

Product is nog altijd niet ontvangen

Beste Maurice,

Vervelend dat je het pakket nog steeds niet hebt ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.
    Kunt u contact met ons opnemen via info@happypack.nl? Dan kunnen we u verder helpen.

Happypack.nl

• Karin Lameris
    Geverifieerde klant van Happypack

Toch best duur voor wat erin zit

• Jessy De Loose
    Geverifieerde klant van Happypack

Snelle service, leuke pakketjes!

• Dorien Thijssing
    Geverifieerde klant van Happypack

Mooi en leuk cadeau om te geven!

• Rebecca Wuyts
    Geverifieerde klant van Happypack

Snelle levering, goed initiatief!

• Bo Ter Horsr
    Geverifieerde klant van Happypack

Besteling ruim optijd geplaatst en toch niet optijd binnen voor moederdag.