HappyTruffel
HappyTruffel is net even anders. Wij vinden dat de chocoladewereld een nieuwe boost nodig heeft. Chocolade waar je blij van wordt en samen kunt delen. Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander.
Wij zijn ervoor om er een hippe, vrolijke draai aan te geven. Elke truffel krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Zowel de smaak als beleving ontwikkelen wij maximaal. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel.
Jeannette
Heerlijke chocolade, mooie prijzen en snelle levering
DINEKE
Snelle levering en een leuke manier van verpakken met confetti
Hoe beoordeel je HappyTruffel?
Leuk en lekker
Snel bezorgd. Enige minpuntje is de papieren confetti in de doos die door het hele huis terug te vinden is.
Lydia
Snelle levering, de Dubai Knafeh pistach is verrukkelijk.
Kaan
great chocolates
Sem
Heerlijke chocolade letter dubai style!
Chantal
De chocoladeletter zat los in een doos zonder bubbelplastic of iets anders dat de chocola zou beschermen. De letter kwam dus in gruzelementen aan. Heel jammer en ik zou niet weer bestellen.
JF
snel verzonden en de chocolade kanefeh beste die ik geproefd heb, de meeste smaken smerig maar deze, wow... echt een aanrader.
Git
Bestelling snel in huis. Netjes ingepakt. Ging iets niet helemaal perfect, ik kreeg een chocoletter die ik niet had besteld, maar dit was geen probleem, omdat het alleen om het uiterlijk ging en niet de smaak oid.
Werd super snel en heel netjes opgelost! Hele goede service en zeer vriendelijke klantenservice. -
Mo
Letters kwamen gebroken binnen. Aangezien deze webshop de enige nog was die Dubai letters had, nam ik de gok met versturen.
Mijn mening? Als je ze aanbiedt in je webshop, draag dan ook zorg voor een goede verpakking! Ik bestel echt vaker fragiele/breekbare dingen en die komen goed verpakt en heel aan! -
Tobias
Snelle verzending, lekkere chocolade
Ria1961
Na 2 maal gebeld te hebben is het goed gekomen. Bij DHL was iets fout gegaan. De Dubai reep is heerlijk voor herhaling vatbaar en de luxe Caramel-zeezout met stroopwafelstukjes is ook heerlijk.
Marianne
Op de website stond op moment van bestelling dat orders geplaatst vóór 14.30u nog dezelfde dag verzonden zouden worden. Dat was niet het geval. Na reclamatie heeft happytruffel dit op de website laten aanpassen naar 14.00u. 2 dagen na bestelling werd pakket geleverd - het chocoladehart was kapot.
Dus nee, geen aanbeveling. -
Natie
De Dubai chocoletter was niet als verwacht.
Alleen cream vulling bijna geen of nauwelijks krispie erin voor het geld te weinig lekkers jammer -
Ingrid
Supersnelle service en de allerlekkerste chocolade 😋😍
Sweet
Snel en goed geleverd
Sander
Kwam wel op tijd maar gebroken aan. Niet alles maar 2 wel de rest niet.
José
Levering liep niet goed, snel en netjes opgelost
Helene
Heerlijke gevulde Dubai pistache Knafeh chocolade letter. Blij verrast met t kadoo. Voor herhaling vatbaar !!!
Dennis
Snel geleverd en erg lekker
Bedankt !