HappyStrappy.
Anky
Fijne riemen, na 1 dag al geleverd. Top!
G.M.B. Jansen-Zuidinga
Riem was veel te lang,dus moest ‘n lang stuk dubbel.Dat kan niet door de lussen v.d.broek
Hoe beoordeel je HappyStrappy.?
M. Leloux
Goede service 👍🏻
Rinske Simons
Als je de riem kleiner maakt blijft dat niet zitten en zakt mijn broek nog af.
Bep De Jong
Ines
Iets duurder dan andere merken, maar een stuk steviger. Zit prima, ben er blij mee.
Dineke Mous
Ongelovige vooruitgang een riem zonder gesp. Lang gezocht naar een oplossing voor de vaak grote gespen aan een riem! De service is top. Een aanrader......
Irma
Snelle levering en blij met mijn aankoop!
MJ Roobol
Ik moest straf porto betalen, veel te weinig porto betaald door happy strap, en geen afzender op de envelop.
Antwoord van HappyStrappy.Goedemorgen, dank u voor het doorgeven en onze excuses dat u een kaartje heeft ontvangen over het betalen van portokosten! Blijkbaar zijn de riemen over elkaar gaan liggen en is de zending zo dikker geworden dan toegestaan. Stuurt u ons gerust de betaalcode door via info@happystrappy.nl, dan zullen wij uiteraard de portokosten voor onze rekening nemen!
Merel
Team HappyStrappy. -
CD
Snelle levering en goede service
Jessie
Zit heerlijk en snel thuis
Paul Kooijman
Snel geleverd en een confortabele riem ervaren.
Els
Snel in huis en goed verpakt. Top product.
Patricia
Snelle levering en tot nu toe zit de riem goed.
Pauline Van der Linden
Handige riem, snelle levering
Paula
Bke van Berk
Supersnelle levering en de riemen zijn ideaal!
j drenth
Goed en snel geleverd Prima artikel
Renate
Super makkelijke riem in gebruik. Geen gesp op je buik als je onderuit zit. Er was een foutieve levering wat direct de volgende dag gecorrigeerd is. Geweldige service. De v
erkeerde mocht ik houden of weggeven. Heb het aan de buurvrouw gegeven en beviel haar zo goed, dat ze alle kleuren heeft besteld. -
M
snelle levering, product is zoals omschreven, ben tevreden!