Happy rock shop
Angelique
Mooie stukken, divers aanbod, goede prijzen en supersnelle levering!
Cindy
Altijd leuk en gezellige live op tiktok. Mooie producten. Het zijn super leuke mensen, ik koop hier graag. Ga zo door lieve mensen!
Hoe beoordeel je Happy rock shop?
Maria Scholten
Stephanie
Super
Els de Jonge
Hele fijne edelsteen webshop. De lives op tiktok zijn altijd goed georganiseerd. Altijd gezellig en een fijne sfeer. Mijn bestelling werd super snel verstuurd en kwam goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Frencis Kroon
Altijd happy wanneer edelstenen hier bestel 🥰
Kim Mulder
Gezel
Yara
De stenen zijn van kwaliteit voor een eerlijke prijs! De eigenaren van de winkel helpen je vriendelijk en denken met je mee. Bestelling was snel verstuurd en goed verpakt. Zal hier snel weer een bestelling plaatsen :)
Tiffany Zandstra
Supersnelle verzending! Prachtige producten
Cinthia van Roon
Fijne mensen met goede producten en goede service
Adelien De bruin
Wow heel blij met mn bestelling
Cindy
Snel geleverd, altijd leuke lives op TikTok
Jop Van Agtmael
Super goeie prijzen en mooie edelstenen super snelle verzending!!!!
Esther De Plaa
Prachtige spulletjes, leuk ingepakt en een kleinigheidje kado! Een aanrader
Noa Van Oosterhout
Hele goede service, snelle levering.
Tamara
Mooie prijzen goede kwaliteit
Femke Schaaf
Altijd heel erg tevreden over mijn bestellingen bij Happy Rock Shop. Nooit wat te klagen gehad. Altijd is alles heel goed verpakt, zodat het niet kapot kan gaan. Zowel Daisy als Geert helpen je super goed bij vragen of onduidelijkheden. Ze zijn beide toppers, dit is een van de vaste winkels waar ik mijn bestellingen met alle liefde bestel🤍
Gieta Bemer
Erg vriendelijke mensen en goede communicatie . Ook erg snelle bezorging!
Sari Peeters
Geweldige service! Eventuele vragen krijgen snel een antwoord & het contact is ook steeds heel aangenaam!