Happy Signs
Bos
Leuk geboortebord en goede kwaliteit
Rob
Snelle levering en goed van kwaliteit!
Hoe beoordeel je Happy Signs?
Vanessa
Super service! Bord is zoo mooi geworden, heel blij mee! snel in huis.
Jack Van Lint
Goede kwaliteit en sneller geleverd dan verwacht!
Carolien Nijboer
Snelle levering en zag er mooi uit!
Beyza Ake
Snelle service, binnen een uur een proefdruk ontvangen in mijn mail. En snel thuis ontvangen. Het product ziet er goed en mooi uit! Mijn complimenten!!
Ferdy Wolters
Kwalitatief goede borden
Maarten
De spullen die ik had besteld waren goed en snel geleverd.
Chantel Van der Wal
Goede kwaliteit, prima service
Elaine Bockting
Was een snelle levering, helemaal top!!
Zeker aan te raden !! -
Edyta
Mooi en professioneel vakmanschap, snelle levering. Ik raad het ten zeerste aan.
Marion
Postnl had een dag vertraging. Happy Signs had het wel snel verzonden.
Het geboortebord was supermooi. -
Joyce Hellemons
Goede levering. Heel mooi
Eric
De door ons bestelde raamsticker was precies zoals gedacht. Het zag er heel mooi uit. Het tijdstip van levering was iets later dan gepland maar hierover werden wij keurig gebeld, samen goed opgelost. Wij zijn zeer tevreden over onze eerste ervaring met Happysigns.
Zello
Het kwam wat verlaat. Goede service en goede kwaliteit.
Jet
Goede en snelle bezorging . Stevig en mooi materiaal . Veel keuze .
Laura Das-Vissers
Snelle levering goede service, een aanrader!
Zoe
Een super snelle en goede service! Bedankt
Petra Hamers
Heel mooie geboorte borden. Snelle verzending ook. Dus heel tevreden
Maximilien Van de Vyver
Slechte levering … betaald voor snel levering en komt uiteindelijk een week te laat aan.
Antwoord van Happy SignsBedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat de bestelling vertraging heeft opgelopen.
Nadat wij uw bericht hebben ontvangen, is er direct actie ondernomen om te achterhalen wanneer het pakket opnieuw wordt aangeboden. Jammer genoeg zorgt het weekend voor extra vertraging. We houden de bezorging van de bestelling nauwlettend in de gaten. Met vriendelijke groet Team Happy Signs.