Happy Signs
Roxanne
Goede service. Ondanks de feestdagen tussendoor, snelle levering en fijn contact.
Caroline
Prima service! Snelle proefdruk op de mail (binnen 3u) en na goedkeuring de volgende dag in huis👍
Hoe beoordeel je Happy Signs?
Jan-Geert Bosma
Verwacht wat je besteld
Suz
Snelle service, goede kwaliteit.
Jordy Z
Snelle levering en een goede kwaliteit. Waard voor het geld. Alleen jammer dat er niet ergens duidelijk word aangegeven dat als je een proefdruk wilt, dat je die dan eerst nog moet bevestigen via de mail. Zeker als deze in je ongewenste mail komt.
Antwoord van Happy SignsDank je wel voor je nuttige review. Helaas constateren we dat e-mails steeds vaker in de spambox terechtkomen, iets waar vaak weinig invloed op hebben. Naar aanleiding van jouw review hebben we de mededeling 'let op je spambox' toegevoegd aan de optie. Op deze manier zijn onze klanten beter geïnformeerd en voorbereid. Met vriendelijke groet, Team Happy Signs.
Mandy Kempees
Snelle levering!
Mooi eindresultaat. Bedankt ! -
Mohammad Rahmani
Surprisingly we received the package a day after order and only point is there was no leg. But is great
Antwoord van Happy SignsBedankt voor je review. Wat fijn dat de bestelling op tijd is bezorgd. Het klopt dat er geen paal wordt geleverd. Dit wordt vermeld bij de materiaalkeuze. Met vriendelijke groet Team Happy Signs.
Szilvia
Mooie raamsticker, snelle levering.
Renee
Mij pakket was niet aangekomen. Dankzij de goede, snelle communicatie is er meteen een nieuwe verstuurd en de dag erna al ontvangen. Erg tevreden over deze winkel!!
Antwoord van Happy SignsDe leverancier heeft een herdruk ingezet die vandaag per koerier wordt bezorgd. Met vriendelijke groet Team Happy Signs.
Hanneke De Winter
Er werd ruim de tijd genomen om mijn wensen aan te passen zodra ik heel tevreden het product heb ontvangen.
Bos
Leuk geboortebord en goede kwaliteit
Rob
Snelle levering en goed van kwaliteit!
Vanessa
Super service! Bord is zoo mooi geworden, heel blij mee! snel in huis.
Jack Van Lint
Goede kwaliteit en sneller geleverd dan verwacht!
Carolien Nijboer
Snelle levering en zag er mooi uit!
Beyza Ake
Snelle service, binnen een uur een proefdruk ontvangen in mijn mail. En snel thuis ontvangen. Het product ziet er goed en mooi uit! Mijn complimenten!!
Ferdy Wolters
Kwalitatief goede borden
Maarten
De spullen die ik had besteld waren goed en snel geleverd.
Chantel Van der Wal
Goede kwaliteit, prima service
Elaine Bockting
Was een snelle levering, helemaal top!!
Zeker aan te raden !!