Handmade beads 4 you
Irma
Snelle levering en zag er net zo uit als op de site
patricia Bremmert
Super service altijd netjes bereikbaar voor vragen. Geeft netjes haar mening. En is erg klantvriendelijk. Kleding word altijd snel bezorgd. Kleding is altijd goed op maar en altijd goeie kleding die lang mee gaan. En komt altijd over 1 als op de foto. En goede kwaliteit kleding voor een leuke prijs. En hele leuke kleding voor de meiden die meer curve zijn. Ik slaag tegen woordig nergens meer bij deze winkel slaag ik altijd ... Ik ben klant en ga nooit meer ergens anders heen
Hoe beoordeel je Handmade beads 4 you?
B.W. de Vos-Harms
Snelle levering en fijn contact als blijkt dat de blouse die ik bestelde er niet is maar wel in andere uitvoering, ik meteen een mailtje krijg. Maatgeving klopt ook, waardoor ik niets terug hoefde te sturen.
Lianne van der Meer
Snelle levering, betaalbare kleding, valt goed op maat
Irene Haakma
Overzichtelijke website, goede productfoto's. Bij het ontvangen van mijn bestelling zat een bedankkaartje met iets lekkers. Je kunt hieraan dat elke bestelling met zorg wordt verstuurd.
Priscilla Hakkers
Geweldige snelle service en ze reageerd snel op vragen
Vivianne
Snelle service, goeie kwaliteit en leuke prijsjes.
Anita
Ik vind de broeken van Karostar super fijn zitten en bestel met regelmaat weer nieuwe in een ander kleurtje of variant. Pas weer 4 besteld voor de komende winterperiode en heb er nu inmiddels al 8. Zo blij mee.
Marijke Vos
Snelle service, en mooie kwaliteit.
Blij met mijn aankoop -
Ineke
Leuke kleding en snel in huis
carola van bochove
2 mooie truien en een gilet. Super snelle levering en mooie kwaliteit
Marianne Breederveld
Zeer snelle levering en mooie kwaliteit
Djamila Dinkelman
Snelle levering, mooi product!
P S
Goede communicatie en heel snel geleverd binnen een dag
Sylvia Vos-Kok
Snelle levering en kleding valt op maat en ziet er goed uit.
Jessica Hendriks
Goed geprijsd, snel geleverd, mooie kleding, leuk verpakt!
els hoogeveen-marks
keurig afgeleverd goede kwaliteit
Wilma Epskamp
Gewoon een hele leuke winkel met leuke draagbare kleding
Gabriella Brok
Wat top klantenservice en hulp en hee snel me pakket gekregen
Ilona
Helemaal top. Ook het persoonlijke kaartje met snoepjes heel leuk.