Handmade Party Gifts
Bianca
Geweldige service en levering
Bob
Wat een prachtige mand heb ik gekregen van mijn baasje super blij mee
Antwoord van Handmade Party GiftsWat ontzettend fijn om te horen! Nu hoef je je mand niet meer te delen met je broer/ zus ;-) Veel plezier ermee! Bedankt voor de bestelling en beoordeling!
Hoe beoordeel je Handmade Party Gifts?
Marco de Recht
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Antwoord van Handmade Party GiftsWat leuk en fijn om te horen Marco! Veel plezier met je bestelling> bedankt voor de moeite om een beoordeling te schrijven. Fijne zonnige dag, wellicht tot een volgende keer!
Ainars Blukis
Good service
Antwoord van Handmade Party GiftsBedankt voor je bestelling en beoordeling! Veel plezier ermee!
Nancy
Leuke traktatie, vriendelijke dame en goede communicatie. Echter hoe de bestelling is verpakt is niet zo handig; bijna alle traktaties zijn beschadigd. De parasolletjes van “Jip” zijn bijna allemaal verkreukeld en sommige gescheurd. Ook het cadeaupapier om de rozijntjes is deels gescheurd. Natuurlijk drukt het gewicht van de groene verpakking bescherming op de traktaties. Helaas weggegooid geld… en kunnen we opzoek naar andere traktaties.
Update: het is inmiddels heel netjes opgelost!Antwoord van Handmade Party GiftsGoedenavond Nancy, wat vervelend om te horen. Al jaren verstuur ik deze traktatie op en ik krijg er zelden klachten over. Zou het kunnen dat er iets gebeurd is tijdens het vervoeren bij POST NL? Je had/ kan uiteraard contact met mij opnemen via de mail dan kunnen we tot een oplossing komen. Groetjes van Marieke
Jan De witte
Mooie bacardi lamp!
Antwoord van Handmade Party GiftsFijn om te horen dat de lamp bevalt! Bedankt voor je review.
S Keizer
Prima service! Telefonisch contact gehad, afspraken gemaakt, heldere antwoorden. Supersnel geleverd en een mooi kado voor mijn zoon. Dankjewel
Anja Ridder
Snelle levering en product prima!
Antwoord van Handmade Party GiftsWat fijn om te lezen Anja dat je tevreden bent over je bestelling! Bedankt voor je aankoop en je review.
Peter
Artikel is precies zoals verwacht en snel geleverd! 👍🏻
Antwoord van Handmade Party GiftsWat fijn om te horen Peter! Bedankt voor je bestelling en review
rob claassen
Goede service, goed antwoord op je vragen. En een snelle levering.
Antwoord van Handmade Party GiftsBedankt voor je inmiddels 2e bestelling! Fijn om te weten dat je tevreden bent. Het is voor ons een service wat niet meer dan logisch is. Hopelijk is de ontvanger bij met zijn cadeau! Wie weet tot de volgende keer!
Frédéric Catieau
Parfait merci pour votre professionnalisme.
Antwoord van Handmade Party GiftsGraag gedaan Frederic! Veel plezier met je brandblusserlampen! Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven.
Mirjam
Snelle service en ziet er prachtig uit!
Antwoord van Handmade Party GiftsWat fijn en leuk om te horen! Wie weet tot een volgende keer! Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven :-)
Sylvia Chretien
Zeer mooi wat ik besteld heb. En zeker een goeie service. Zeer goed ingepakt. Bedankt
Antwoord van Handmade Party GiftsHartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven! Zijn we altijd erg blij mee. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Alvast hele fijne feestdagen gewenst!
Ron Slingerland
Zeer tevreden met mijn opdracht en levering van mijn producten.
Antwoord van Handmade Party GiftsWat leuk om te horen Ron. Hartelijk dank voor je leuke bestelling en beoordeling. Ik vond het logo erg leuk om te maken op je agenda's. Veel plezier ermee! Alvast fijne feestdagen!
Natan Devoogt
Super product, snelle levering
Antwoord van Handmade Party GiftsFijn om te horen Natan. Hartelijk dank voor je bestelling en beoordeling. Fijn dat je cadeau (ruim) op tijd binnen was om het cadeau te geven. Wie weet tot een volgende keer!
Erik
product goed verpakt onbeschadigd ontvangen
Antwoord van Handmade Party GiftsWat fijn om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk valt de brandblusserlamp in de smaak! Bedankt voor je review!
Alstom
Goede kwaliteit en een mooi product.
Antwoord van Handmade Party GiftsBedankt voor je bestelling en je review. Was een leuk logo om om te zetten naar een sticker voor op een brandblusserlamp!
Sylvia Deutz-Weinmann
Ik had gevraagd ofze het kadoo eerder wilden versturen, en kreeg gelijke antwoord dat ze het meteen gingen versturen, de andere dag was het binnen
Antwoord van Handmade Party GiftsWat fijn dat we je hiermee konden helpen. We proberen het altijd zo snel mogelijk te versturen en vaak lukt het! Bedankt voor je beoordeling, wie weet tot de volgende keer.
Tamara
Traktatie sluit-sticker , kwam ruim op tijd binnen en ziet er eruit zoals op website. Hele leuke stickers! Aanrader!
Antwoord van Handmade Party GiftsBedankt voor je bestelling Tamara! en je beoordeling! Alvast gefeliciteerd met je zoon! Fijn dat de stickers naar wens waren!
Arno Egberss
Goed overleg vtv, mooi resultaat🤩
Antwoord van Handmade Party GiftsWas een leuke brandblusserlamp om te mogen maken! Fijn dat alles naar wens was. Bedankt voor je review.