Handig Enzo
Joost
Product komt helemaal overeen met de foto op internet en is dus precies wat ik wilde. Zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Kortom: ik ben zeer tevreden over het product en deze webshop!
Nancy De rouck
Heel vriendelijk en alles vlug geleverd
Hoe beoordeel je Handig Enzo?
Erik
Keurig en snel geleverd met nog een kaartje met handgeschreven persoonlijke boodschap...erg leuk
Bianca Hendriks-Dobbenberg
Super snel bezorgd en echt een onwijs mooi hert, heel blij mee. Echte topservice!
Teunnie Verweij
Vlotte afhandeling top verpakt en altijd een lief kaartje erbij
corinne lassine
perfect
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor de review , we zijn er blij mee :)
Tabitha Dirkx
Snelle levering, mooi ingepakt. Super
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor de mooie review , we zijn er blij mee :)
Kirsten Kirk
Fantastic customer service, love the products
Antwoord van Handig EnzoThank you for the nice review , we are very happy with it.
Myra Poorthuis
Super goede levering!!! Heel blij met het product.
Antwoord van Handig EnzoGraag gedaan en bedankt voor je review:)
Monique
Goede snelle service.mooie producten tegen leuke prijs
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor je mooie review :)
Bart Van den Bussche
Heel mooi ingepak!
En een leuke kaart erbij!
Maar spijtig genoeg moesten we direct bij 1 van de waxinelichtje van countryfield de batterij vervangen omdat de batterij die er instak niet werkte.
Wij hadden 5 doosjes gekocht met telkens 2 stuks waxinelichtje en na 2 dagen ze te gebruiken hebben we gisteren opnieuw 4 nieuwe batterijen moeten steken in 4 andere waxinelichtje.
Dit is wel spijtig, je zou denken dat de batterijen die er insteken allemaal goed zijn en ze zo snel niet moeten vervangen worden door nieuwe.
Dit is spijtig.
Mvg Bart van den BususcheAntwoord van Handig EnzoDe knoopcel batterijen die erin meegeleverd zijn , zijn fabrieksbatterijen dus vaak halfvol of zelfs leeg.
Wij kunnen hier weinig aan doen , deze worden zo aangeleverd door het merk countryfield bij ons .
( in de meeste led kaarsen zitten ook geen batterijen alleen in de waxinelichtjes) .
Maar snap dat dit erg vervelend voor u is .
Wij hebben dit nu ook even aangepast in de webshop zodat de klant dit weet van te voren.
Mvg Gea -
Anja
Hele snelle verzending. Leuk en mooi ingepakt met een kaartje erbij met daarop een persoonlijk woordje geschreven. Ennn niet te duur, mijn bestelde artikel was elders duurder dan bij handigenzo.nl. Het artikel zag er mooi uit en net zo als de website staat. Helemaal prima, zo...👍🏻
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor je review , we zijn er ontzettend blij mee :)
Trudie van Teeffelen
Goede website. Vlugge verzending. Alles wordt netjes apart verpakt in inpakpapier met leuke handgeschreven kaart erbij. Er wordt echt aandacht besteed aan je bestelling, waar vind je dat nog.
Kortom een echte aanrader. Mooie spulletjes te koop voor een goede prijs.Antwoord van Handig EnzoToppie bedankt voor je mooie review we zijn er blij mee :)
Annet Annet
Goede snelle en netjes bezorging comunicatie
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor je review :)
H.P. Blaauwiekel
snel thuis en goed verpakt, en met een persoonlijk kaartje er bij .ik ben er heel blij mee,
Antwoord van Handig EnzoToppie en bededankt voor de mooie review we zijn er blij mee :)
Anneke Bloemhof
Snel beantwoord en kon het snel ophalen
Antwoord van Handig EnzoTop bedankt voor je review we zijn er blij mee :)
Rudi Brebels
Zeer mooie hebbedingetje altijd super verpakt en snel geleverd ik ben100%tevreden.
Antwoord van Handig EnzoTop dat horen we graag , bedankt voor je leuke review :)
Carool
Leuke spullen, goede prijzen en SUPER service!
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor je lieve review , dat horen we graag :)
Nicole Korf
Snelle levering en het pakketje was goed netjes verpakt
Antwoord van Handig EnzoBedankt voor je leuke review we zijn er erg blij mee :)
Sandra Bos
Snelle levering ,netjes verpakt met een lief persoonlijk kaartje er in. Zal zeker nog eens bestellen!
Antwoord van Handig EnzoTop dat horen we graag , we zijn er blij mee met deze mooie review . Tot de volgende keer :)