Handelsonderneming La Bella
De zuiverste wasparfum geuren uit Italië .
Wasparfum wordt gebruikt om een overweldigde geur te geven aan uw wasgoed .
Zodat uw kleding dagen lekker blijft ruiken.
De zelfde geuren die gebruikt worden voor de wasmachine hebben wij ook voor in de huiskamer auto caravan of in de hotelkamer.
Stylingbureau EigenZinnig
Heerlijkste wasparfums! Altijd fijn contact en supersnelle levering. Heel fijn mee samen te werken!
Antwoord van Handelsonderneming La BellaSuper bedankt voor je mooie beoordeling! Veel verkoop-plezier! Groetjes, Bianca
Ineke Loen
Snel en netjes geleverd.
Lekker ruiken maarAntwoord van Handelsonderneming La BellaSuper bedankt voor je mooie beoordeling! Veel was-plezier! Groetjes, Bianca
Hoe beoordeel je Handelsonderneming La Bella?
Nadine
Zalige geurtjes voor de was.
Diana Boere
Kreeg de flessen met kapotte dopjes, dit gemeld en keurig nieuwe dopjes geleverd
Erika Hoeksema
Altijd snelle bezorging
Cynthia
Geweldig
Miriam Jungheim
Mooie prijzen goeie service
En de wasparfum is heerlijk!!Antwoord van Handelsonderneming La BellaSuper bedankt voor je mooie beoordeling! Veel was-plezier! Groetjes, Bianca
Conny Roodbergen
Nicole Schmidt
Super zoals altijd! Gelukkig Penny weer op voorraad hier, wat een favoriet is dat!
Engracia Andre
Top serv
Daniëlle Fase-Hoornsman
Eindelijk een product dat echt de volgende dag geleverd is. De waspurfum ruikt ontzettend lekker en is ontzettend zuinig in gebruik.
chantie
Altijd snel verzonden. Een keer een foutje gehad met de bestelling wat Bianca zelf aangaf en kwam zelf al met een passende oplossing. 5 sterren meer dan waard.
Ornella Fichera
De beste wasparfum
Reza
Snelle levering en de flessen netjes ingepakt
PB
Beste wasparfums die ik tot nu getest heb. Alles goed verpakt. Een klein probleempje wordt heel goed opgelost. Goede communicatie. Duidelijke site.
Sigrid van der Aart
Fijne producten, snelle levering.
Sharona Wezeman
Het ruikt heerlijk heel erg blij mee
Nicole Krause
Alles super soepel verlopen, wasparfum overheerlijk ♡
Le-Marie kado's en meer...
Heel blij dat ik deze samenwerking ben aangegaan. Duidelijke communicatie, meedenken en net een stapje meer zetten voor de klant. Ik ben aangenaam verrast. Dit is mijn nieuwe groothandel en ik hoop op een hele fijne samenwerking.
Antwoord van Handelsonderneming La BellaSuper bedankt voor je mooie beoordeling! Wij hopen ook een lange prettige samenwerking. Heel veel verkoop-plezier! Groetjes, Bianca
diana bodewes
snelle levering