HalloVitaal
Silvia
Scherpe prijs & uit voorraad leverbaar
Frank
Very fast delivery, all was perfect! many thanks 👍😊
Hoe beoordeel je HalloVitaal?
Ronny Elsocht
Snelle levering en goed ingepakt
A.J. van Enkhuizen
vlotte levering, dus top. En de rollator ziet er uit zo als verwacht . Ga zo door.
Meindert Baptist
Snelle levering.
Nora Rivkis
HalloVitaal heeft ons een uitstekende scootmobiel verkocht en we zijn er erg blij mee. Het kwam snel aan en toen er een klein onderdeel ontbrak, hebben ze het probleem snel verholpen. Geweldige service! (Vergeef alstublieft fouten, mijn Nederlands is erg slecht.)
Jan Abel Makken
Prijs-kwaliteit is goed. Prima rollator, mooi om te zien. Voor ons een uitkomst.
Tonny Diependaal-Wassenberg
Er waren problemen met de voorraad. Dit is snel en professioneel opgelost. Top!!
Herman Logtenberg
Na lezen van duidelijk omschreven artikel zonder twijfel bij hallovitaal besteld en licht gewicht rollator werd volgens plan super snel afgeleverd. Alles is in orde, ook de prijs/kwaliteit verhouding.
Edwin Jongenelen
Snel geleverd mijn bestelling was zo thuis
C. Zwaag
Mijn vrouw had al dezelfde, hele fijn rollator
Hans
De toezegging vandaag besteld morgen in huis zo veel mogelijk proberen waar te maken.
Antwoord van HalloVitaalBeste,
We nemen even contact met u op, na uw 1-sterren review op Webwinkelkeur.
Onze excuses dat DHL verzaakt in het bezorgen van uw bestelling, wat wij zeer serieus nemen. We zullen dan ook contact opnemen met DHL om dit uit te zoeken en houden u hiervan op de hoogte.
Uiteraard snappen we ook uw frustratie in deze, wanneer u contact met ons had opgenomen hadden we dit direct met u kunnen oppakken. Een 1-sterren review is, zoals u wellicht begrijpt, niet goed voor ons bedrijf. We hopen dan ook, dat u de review wilt heroverwegen wanneer dit voor u is opgelost. -
Sergei Skliar
Goede uitleg, netjes bezorgd en mobiel ziet er goed uit. Thumb up, aan te raden!
Wouda Scholten
Prachtige Rollator Ben er heel blij mee.Bestelt en met 2 dagen in huis.Nu kan ik weer eens naar buiten.
Weijers
Zeer goede ervaring met deze webshop! Wij hadden helaas een rollator ontvangen met een fabricagefout waardoor deze niet gemonteerd kon worden. Toen wij hier over contact op namen heeft de winkelier niet alleen aangeboden om een vervangende op te sturen, ze hebben ook de doos van de nieuwe rollator even open gemaakt en de rollator nagekeken zodat wij 100% zeker konden zijn dat deze niet ook dezelfde fabricagefout had! Ik vind dit absoluut top service, en ik kan ze van harte aanbevelen!
Liesbeth Bander
Mooie rolstoel voor een goede prijs. Alleen grote vermelding
F. Tettero
Uitstekend
Eric Van de wiel
Super net bedrijf
Els Nolten
Overzichtelijke website, vriendelijk en goed contact met klantenservice! Mooi product!!
Bennie
Fijne rolator