Hallo Kraamcadeau
producten voor ouder en kind. Zodat je niet zomaar een
kraamcadeau geeft maar een liefdevol gebaar vol warmte, vrij van
schadelijke stoffen.
Riek Hoekstra
Snelle levering en mooi verpakt echt een cadeautje en een leuke kaart erbij
Marlissa
Goede snelle service! Leuk ingepakt.Fijne en warme dekentjes gekocht!
Hoe beoordeel je Hallo Kraamcadeau?
Roos
Snel verzonden en mooi verpakt. Met een lief persoonlijk kaartje bij de bestelling. Heel tevreden!
Renée Luijer
Netjes verpakt, snel geleverd
Brechje
Hele snelle service, mooi ingepakt wollen dekentje.
Astrid Tuinstra
Snelle levering van een prachtig product,kom zeker nog terug
Floor
Goede communicatie, snelle verzending en mooie kwaliteit.
M. van der Meide
Superfijne dekens (disana, wikkeldeken), echt een aanrader als je een kraamcadeautje zoekt of bezig bent met je baby uitzet!
Levering is heel snel, erg fijn! -
Cecile
Snelle levering, heel mooi verpakt, echt met aandacht en dat is voelbaar. Zeker een aanrader dus!
Claudia
Goede service en snel geleverd. Een overlegmomentje was nodig en ook daar werd zeer snel en op een prettige manier op gereageerd. Veel dank, ik bestel zeker weer!
Esra
Supersnelle afhandeling van de bestelling en mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Heel persoonlijk! :)
Lianne
Snel verzonden, heel mooi verpakt en een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Heel leuk! Zal er zeker nog eens bestellen.
Vera
Duidelijke website en communicatie omtrent bestelling. Snel verzonden en ontvangen. Aandacht geschonken aan het verpakken. Alles prima! Bedankt
Minke Boersma
Met aandacht voor de verpakking, mooi verzorgd, snel geleverd
Daan de Jong
Prachtig artikel. Heel mooi en persoonlijk ingepakt. Top!
Gerry Jansen
Mooie webshop en snel geleverd en leuke verpakking.
Jessica
Snelle levering, en heel leuk ingepakt. Leuk om te krijgen, of als cadeau te geven
Lysan
Super team dat met de klant meedenkt; ik had de bestelling geplaatst en het moest op een ander adres bezorgd worden. Dus kreeg ik een mail met de vraag of het om een cadeautje ging, en zo ja of ik er nog een persoonlijk berichtje bij wilde doen). Ze hadden het ook al ingepakt. Ontzettend attent! Bedankt!!
NJ
Loved the packaging, the wool blanket itself and of course the beautiful message with it. Thank you!!! 💜
Simone
Ontzettend goede service. Cadeau heel mooi ingepakt met 1 kaartje voor mijzelf en 1 kaartje voor degene voor wie het cadeau bestemd is. Snelle service en heel vriendelijk. Aanrader!