Halal sweets shop
Esma Yilmaz-Bilici
Heerlijke snoep! Zeker een aanrader!
Nvt
Lekker snoep en snelle levering
Hoe beoordeel je Halal sweets shop?
C
Was prima:)
Serife Gulkara
Snelle levering, mijn bestelling kwam spoedig aan!
Hasim Onay
Snel geleverd
Ayse Babur
Vriendelijk behulpzaam, oplossingsgericht. Had een verkeerde postcode doorgegeven. Opgelost.
N-K-
Snelle levering en er werd snel gereageerd op mijn mail. Snoepjes zijn lekker! Als ik had geweten vooraf dat je bij plaatsen van bestelling van 50 euro een zakje snoep cadeau kreeg, dan had ik nog wel voor € 1,50 meer besteld. Heb voor €48.50 besteld en dan mag je toch wel dat extra zakje meesturen vind ik.
Antwoord van Halal sweets shopHi N-K,
We begrijpen je frustratie, maar we kunnen hier helaas niets aan doen. Zelfs als je voor €49,99 had besteld dan zou er geen gratis mix bakje t.w.v € 3,99 bij zitten. De reden hiervoor is dat onze inpakkers pas een melding krijgen bij bestellingen boven de €50,-
Het is voor onze inpak team helaas onmogelijk om alle bestellingen op waarde te controleren. We hopen dat je ons hiermee begrijpt.
Mocht je de volgende keer een bestelling boven de € 50,- hebben, dan krijg je van ons uiteraard een lekkere bakje mix snoepjes cadeau! :)
Houda Odira
Heeel lekkere snoepjes
Maide Ova
Ik had een order geplaatst, die ik niet heb ontvangen via PostNL. Er werd gezegd geleverd om 12.08 uur terwijl ik 12.00 uur nog de bezorger had gesproken of hij een pakketje had. Vervolgens probeerde ik Halal sweets shop te bereiken echter kreeg ik ze niet te pakken. Later kreeg ik een uitleg dat ze op een evenement waren. Nu krijg ik de hele zending opnieuw toegestuurd. Dat vind ik een hele nette oplossing. En heel zuur van postnl
Nabila Rachid
Goed verpakt op tijd ontvangen.
ISMAIL BASER
Très réactif très sympa
Hilal Ilter
Ben zwanger kon gewoon niet wachten op mijn bestelling wat is dit goddelijk zeg heeerlijkkkk 🤤🤤🤤 raad het jullie zeker aann
Z.S
Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!
Dilek
Snelle levering en nauw contact met leverancier, dat was heel fijn. En de snoepjes zijn echt lekker, oprecht een aanrader!
Zekiye Tad
Was een goede bezorging!
Duygu
Goed verpakt, snelle levering, kwaliteit prijs verhouding goed
Sabine Jacobs
Snelle levering, fijn met tracking nummer. Lekkere snoepjes. Tot nu nog nooit tegengevallen. Echt een aanrader
Anoniem
Snelle levering en lekker halal snoepjes,👍👍👍
Sibel Erdogan
Goeie kwaliteit goeie service echt een aanrader!
David Abdoelrahiman
Levering was goed