Halal sweets shop

Halal sweets shop

Halal sweets shop wil door middel van een ruim assortiment van kwalitatief snoep een verandering brengen in de huidige halal snoep aanbod. Al ons snoep is volgens de halal normen geproduceerd, zowel tijdens het verwerkingsproces als in het eindproduct zijn alleen halal ingrediënten gebruikt. Je kunt bij ons dus met een gerust hart lekker snoepen! Verder is ons snoep van premium kwaliteit, smaakvol en vers, dat proef je!
9,8
Filter 351 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 349 met beschrijving

• Esma Yilmaz-Bilici
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Heerlijke snoep! Zeker een aanrader!

• Nvt
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Lekker snoep en snelle levering

• Hoe beoordeel je Halal sweets shop?

• C

Was prima:)

• Serife Gulkara
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Snelle levering, mijn bestelling kwam spoedig aan!

• Hasim Onay

Snel geleverd

• Ayse Babur
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Vriendelijk behulpzaam, oplossingsgericht. Had een verkeerde postcode doorgegeven. Opgelost.

• N-K-
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Snelle levering en er werd snel gereageerd op mijn mail. Snoepjes zijn lekker! Als ik had geweten vooraf dat je bij plaatsen van bestelling van 50 euro een zakje snoep cadeau kreeg, dan had ik nog wel voor € 1,50 meer besteld. Heb voor €48.50 besteld en dan mag je toch wel dat extra zakje meesturen vind ik.

Antwoord van Halal sweets shop

Hi N-K,

We begrijpen je frustratie, maar we kunnen hier helaas niets aan doen. Zelfs als je voor €49,99 had besteld dan zou er geen gratis mix bakje t.w.v € 3,99 bij zitten. De reden hiervoor is dat onze inpakkers pas een melding krijgen bij bestellingen boven de €50,-
    Het is voor onze inpak team helaas onmogelijk om alle bestellingen op waarde te controleren. We hopen dat je ons hiermee begrijpt.
    Mocht je de volgende keer een bestelling boven de € 50,- hebben, dan krijg je van ons uiteraard een lekkere bakje mix snoepjes cadeau! :)

• Houda Odira

Heeel lekkere snoepjes

• Maide Ova
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Ik had een order geplaatst, die ik niet heb ontvangen via PostNL. Er werd gezegd geleverd om 12.08 uur terwijl ik 12.00 uur nog de bezorger had gesproken of hij een pakketje had. Vervolgens probeerde ik Halal sweets shop te bereiken echter kreeg ik ze niet te pakken. Later kreeg ik een uitleg dat ze op een evenement waren. Nu krijg ik de hele zending opnieuw toegestuurd. Dat vind ik een hele nette oplossing. En heel zuur van postnl

• Nabila Rachid
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Goed verpakt op tijd ontvangen.

• ISMAIL BASER

Très réactif très sympa

• Hilal Ilter
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Ben zwanger kon gewoon niet wachten op mijn bestelling wat is dit goddelijk zeg heeerlijkkkk 🤤🤤🤤 raad het jullie zeker aann

• Z.S
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!

• Dilek
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Snelle levering en nauw contact met leverancier, dat was heel fijn. En de snoepjes zijn echt lekker, oprecht een aanrader!

• Zekiye Tad

Was een goede bezorging!

• Duygu
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Goed verpakt, snelle levering, kwaliteit prijs verhouding goed

• Sabine Jacobs
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Snelle levering, fijn met tracking nummer. Lekkere snoepjes. Tot nu nog nooit tegengevallen. Echt een aanrader

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Snelle levering en lekker halal snoepjes,👍👍👍

• Sibel Erdogan
    Geverifieerde klant van Halal sweets shop

Goeie kwaliteit goeie service echt een aanrader!

• David Abdoelrahiman

Levering was goed