Haken en Maken
Anita
Al heel veel haakpakketten gekocht en altijd alles netjes en op tijd in huis. Duidelijke omschrijvingen en mooi materiaal.
Rita Stevens
Heb wel een GRATIS konijntje besteld ,doch helaas niks ontvangen !
Antwoord van Haken en MakenHallo Rita, dankjewel voor uw review, wat jammer dat u problemen had met het downloaden van het patroon. Soms gebeurd het dat de downloadlink in de spammap terecht komt en dat het niet meteen gevonden wordt. Ik zie dat u het gratis patroon van rammelaar Stippel heeft besteld, maar deze is intussen ook al een keer gedownload? Kan ik er vanuit gaan dat het probleem hiermee opgelost is? Anders kunt u even contact met mij opnemen en zal ik het patroon nogmaals sturen. Vriendelijke groet, Marjolein
Hoe beoordeel je Haken en Maken?
Anita
Sneller levering en ruime keuze in mooie gratis patronen!
Kitty Stallinga
Direct per mail beschikbaar
Yvonne Barsingerhorn
Snel gedownliad. Duidelijke omschrijving
Onjuiste maatvermelding
De genoemde maten komen die voorop het patroon staan komen niet overeen met de maten die in de beschrijving vermeld staan. Heel verwarrend.
Henny
Duidelijk haakpatroon om schattige beestjes te haken.
Antwoord van Haken en MakenHallo Henny, ik zie dat u 2 gratis digitale patronen heeft besteld. Deze zijn direct na het bestellen te downloaden via de link die u per mail heeft ontvangen. Soms gebeurd het dat de link in uw spammap komt, zou u daar ook nog even willen kijken? Vriendelijke groet Marjolein
Jack Kramer
Prachtige haakpatronen
Harmanna
Snelle levering. Goed verpakt. En denken mee.
Irma Van Lierop Bos
Geweldig ben er nu mee bezig.
Trees van den Berg
Mooie en duidelijke patronen
Martine Smeyers
Goede prijzen en vlug verzonden
Joop Bartels
De bestelling was zou op het opgegeven adres en de mevrouw(90) jaar die het heeft ontvangen vond het patroon goed en begrijpelijk opgeschreven.
Rita Snels
Snelle levering.
Leuke patronen -
Herma Klomp
Snelle levering, goede service en leuke patronen
Helmy Steenbakkers
Snelle levering.
Marry van der veer
Een mooi patroon en heel erg duidelijk bedankt
Annelies van den Brink
Snelle levering mijn bestelling was zo thuis
Alida Hartmans
post was 7 dagen onderweg maar is bezorgd
Anja Bloois
Gewelldige patronen ,duidelijk en goed te volgen