HOT&TOT
Hans
Heb graag gebruik gemaakt van de "ik kan wachten" aanbieding. Hierdoor voordelig weer een leuke uitbreiding van mijn collectie horloges gescoord
Jordi
Bijzonder sympathiek bedrijf met producten van topkwaliteit en schitterende stijl! De recente kortingsactie ("geen haast met je bestelling?") was alleraardigst, en ik ben nu de trotse bezitter van twee prachtige HOT&TOT-horloges waar ik haast dagelijks complimenten over krijg. Merci!
Hoe beoordeel je HOT&TOT?
Omar El Bakioui
Mooi op tijd
H.E.F. van Beek
lastige en weinig informatie over tool vr in korten band
Antwoord van HOT&TOTDag Ferrand, in het meegeleverde boekje staat de uitleg en een verwijzing naar www.hottot.nl/video-manual waar getoond wordt hoe je de band gemakkelijk zelf kunt inkorten.
Felicia Brokerhof
snelle levering van een mooi product. Goede communicatie omtrent de levering en duidelijke informatie over het product.
Joes Minis
Probleemloze levering, maar vooral een prachtig horloge!
Sandra
Het pakketje werd snel en netjes in de brievenbus bezorgd. Het horlogebandje was heel makkelijk te verwisselen. Superblij mee!
Marry Robaard
helemaal goed
Claus Stekelenburg
Mooi horloge, niet duur, prachtig verpakt en werd heel snel geleverd!
Nour
Mooi verpakt, en lijkt goede kwaliteit!
Nelleke de Jong
snelle versturing en duidelijke website
Esther van de Laar
Het horloge was zeer moeilijk in te korten
Petra Schulpen
Perfect.
Hein Hooijschuur
Erg snel geleverd blij mee
Joni van Hal
Mooie korting door het 10 jarig bestaan van het merk. 'Emma' werd mijn keuze. Mooi smal horloge band en fijn klokje. Ik ben er zeer content mee. Mijn horloge gerigstreerd, dus hopelijk wordt er een boompje geplant :-)
M. S.
Al meerdere malen horloges besteld bij Hot&Tot. Het wordt altijd snel en netjes geleverd. De service is er verder ook erg netjes. De horloges zijn prachtig.
Monique Visser
Overzichtelijke beschrijving en foto’s, route naar afrekenen kort en bondig. Erg fijn zo iets te bestellen.
Yvon Verheijen
Gewoon goed en snel
Gert-jan Van Wanrooij
Snelle levering en prachtig horloge
Dini Kramer
Jammer dat er maar 1 reserveschakel bij zit, vooral omdat er een schakel kapot is gegaan met het opmaat maken van de band. En dat ik 3 nieuwe schakels moet kopen. Gjullie hieden geen goede garantie dus. Ik ben wel tevreden over de horloge.
Antwoord van HOT&TOTDag Dini, afhankelijk van het formaat van je pols blijven er schakels over die je als reserve kunt bewaren, voor het geval er eentje breekt. Gemiddeld houd men bij de Eos 2 tot 3 schakels over. Losse schakels zijn per 3 eventueel na te bestellen. We sturen geen gratis schakels op om als reserve te bewaren.