HINTE COSMETICS

HINTE COSMETICS

HINTE COSMETICS is een startend cosmetica bedrijf dat gaat beginnen met het verkopen van 5 unisex geuren.
9,6

• Linda Veldhuizen

Very nice fragrances!

• Max
    Review voor HINTE COSMETICS

Ik ben helemaal weg van de unisex parfum van Hinte Cosmetics! De geur is heerlijk in balans; fris, warm en perfect voor elke gelegenheid. Het voelt echt uniek en versterkt je natuurlijke uitstraling zonder te overheersen.

De website van Hinte Cosmetics maakt het bestellen ook supermakkelijk: stijlvol, overzichtelijk en met alle info die je nodig hebt. Mijn bestelling kwam snel en prachtig verpakt aan, als een cadeautje voor mezelf. Aanrader voor iedereen die een verfijnde en veelzijdige geur zoekt!

• Hoe beoordeel je HINTE COSMETICS?

• Stefanie
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

Heb de energising geur, heeeerlijk, ben er heel blij mee en blijft goed zitten!

• Victor Stokvis

Great fr

Antwoord van HINTE COSMETICS

Thank you! Glad to hear that you are happy with it!

• Alex
    Review voor HINTE COSMETICS

Ik had de calming besteld! Erg lekkere geur en goed voor mannen. 5 sterren!

Antwoord van HINTE COSMETICS

Goed om te horen, bedankt!

• Patty
    Review voor HINTE COSMETICS

De discovery set is een aanrader voor wie nieuwe geuren wil ontdekken. De geuren zijn niet alleen heerlijk, maar blijven ook lang hangen. Ik heb al veel complimenten mogen ontvangen. De stijlvolle verpakking maakt het helemaal af.

• Roos Roggeveen
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

Het product kwam totaal door elkaar gegooid bij mij aan, de flesjes lagen los en de dopjes lagen er af.

Antwoord van HINTE COSMETICS

Bedankt voor je feedback! Wat jammer dat je bestelling zo bij je aankwam. We gaan direct aan de slag om dit te verbeteren. Als een van onze eerste kopers waarderen we jouw input enorm – als start-up doen we ons best om alles zo snel mogelijk perfect te krijgen. Nogmaals dank en excuses voor het ongemak!

• Elske
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

Snelle service! Heerlijke producten!

• Martijn
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

I like the brand, I like the fragrances, I like the wrapped box. Good delivery too.

• Miriam Lensen
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

everything is perfect !!!!!!!!!!

• Claudia de Jonge

Very fine perfumes! Quick delivery and nice packaging 🙏🏻

• Marit Nieuwboer
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

Great communication! Something was broken during delivery but the customer service was great. The smells are also great.

• Joost la Housse
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

Impressive achievement for a newcomer to launch five fragrances right away. Well thought out and executed.

Antwoord van HINTE COSMETICS

Great to hear that you're happy with it Joost!

• Caroline
    Geverifieerde klant van HINTE COSMETICS

Goede service en de discovery set kwam mooi verpakt aan