HGNstore.nl

HGNstore.nl

Wij luisteren bij HGNstore naar onze klanten, en hebben daarom besloten om alleen die artikelen te verkopen waar wij 100% achter staan.
Dus onze eigen parasol- en bbq-hoezen, papieren tasjes met verschillende stickers, en onze geboortestickers, thank you stickers en natuurlijk de kerststickers.
cadeaupapier parasols stickers
9,2
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4 met beschrijving

• MB54
    Geverifieerde klant van HGNstore.nl

Spullen in de uitverkoop gekocht. Héél voordelig en snel in huis. Zat ook nog een leuk cadeautje bij.
    Schattige webshop :-)

• RJH
    Geverifieerde klant van HGNstore.nl

Snel geleverd en de BBQ hoes die wij besteld hadden is van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden.

• Hoe beoordeel je HGNstore.nl?

• Martin
    Review voor HGNstore.nl

Wanneer er een winkel is die weet waar service voor staat dan is HGNstore er een. Hulp van begin tot eind zelfs tot in de kleinste details werd meegedacht. Nooit eerder zo positief kunnen reageren of een review kunnen en willen schrijven.

Aanrader!!

• Herman Drost
    Review voor HGNstore.nl

Wij hebben van HGNstore een ventielatorplavondlamp gekocht. Het was bijzonder fijn werken met HGNstore.nl en de lamp werd snel geleverd.
    Wat voor ons altijd belangrijk is dat de website betrouwbaar is. Mooi dat ze gelijk het keurmerk hebben. De website op zich is makkelijk te bekijken en duidelijk met zoveel artikelen, is het goed zoeken. Ik ga hier verder mee werken in de toekomst. En....vriendelijk geprijst!!