HDS Tuinmachines
Bart
Uitstekende communicatie en snel handelen.
Koen
Zeer tevreden over HDS tuinmachines. De aankoop van mijn Luba 2 robotmaaier gebeurde vlot en werd
me snel toegestuurd.
Ook wanneer de transfo na een jaar in gebruik plots defect was werd ik snel gehoplen en werd er mij zonder problemen een nieuwe toegestuurd, zelfs de verzendkosten die ik maakte om de defecte retour te sturen werden mij terug betaald.
Kortom goeie (na)service en betrouwbaar bedrijf, top ! -
Hoe beoordeel je HDS Tuinmachines?
Henk en Froukje
Bijzonder betrouwbaar bedrijf. De maaimachine welke wij 2e hands van dit bedrijf kochten werd begeleidt met track and trace. En dat is handig.
Het kantoor wordt zeer strak geleid en je hebt in no time antwoord. De machine was keurig verpakt en alles zag er schoon en verzorgd uit. Er zaten nieuwe messen onder de Rob S 800 van mc Calloch. Prima om via internet handel mee te doen en dat geeft vertrouwen voor het latere onderhoud. -
Michel
Super service en goede communicatie👌🏻
Roy
Erg fijne webshop, snel contact zowel via mail als de chatbot. Ik twijfelde over de Yuka of de Luba 2 vanwege het prijs verschil en de levertijd. De Luba 2 was bij alle andere webshops niet meer leverbaar voor dit jaar. Echter HDS kwam er binnen een week een nieuwe levering. Dus met wat onzekerheid toch maar online de Luba 2 besteld op een vrijdag (het is toch een hoop geld). En de dinsdag na het weekend bij mij thuis! Op de Cool Blue na heb ik nog nooit zo een snelle en betrouwbare service mee gemaakt! :-)
Bas
Reageert snel, erg behulpzaam, vriendelijk geholpen.
Reinier
Nette prijzen, goed contact en vriendelijk in omgang! Aanrader!
Ter Wijlen
Vandaag robotmaaier geplaatst, zeer vakkundig en netjes gedaan, duidelijke uitleg gehad, reageert snel op de app en komt afspraken na, een absolute aanrader!
Esther
Super geholpen en snel bezorgd! Grasmaaier Segway 800 gekocht.
Simon
Dit is nou service waar je als klant op hoopt zeer goede en snelle communicatie en snelle goede levering van onze Robotmaaier vakkundig aangelegd en zeer duidelijke uitleg .
Jacco
Klantvriendelijk en behulpzaam
arjan
Vakman die Ralf,
Gisteren de eerste ook voor hem mammotion luba2 geïnstalleerd. Voor hem een fluitje van een cent.
Goed voorbereid en prima service.
Wij zijn er blij mee. -
Richard
Mooi nette Husvarna automower gekocht bij Hds Tuinmachines.
Deze werd keurig aangesloten en er werd duidelijke uitleg over gegeven bedankt Hds voor de service -
Erik jan Mestemaker
Goede service en producten en vriendelijk
Marco
Eerlijke prijzen en uitstekende service.
Daniel
In December een gebruikte robotmaaier gekocht. Werd snel geleverd met alle benodigde materialen. Nu bleken er toch wat dingen sneller kapot te gaan dan gepland. Dit werd door HDS netjes geregeld en alsnog hersteld. Top service. Bedankt HDS
John
Top service en advies!
Raymond
Goede service en komt afspraken na!
Ilker
Vakmannen uit Lutten.
Ik ben een zeer tevreden klant. Goede robotmaaier aangeschaft en klantenservice is optimaal. Altijd bereikbaar en geeft eerlijke en oprechte advies.
Austin van 't Wout
Mijn oude maaier was kapot, Zondag avond bij HDS besteld en dinsdag ochtend al binnen, bij installatie van mijn automower prima telefonische ondersteuning , zodat dinsdag einde dag gazon er weer top uitzag ! Dank !