HAPPY CIRCLE
Elma Verboogen
Prima levering. Mooi product.
Eline
Bizar goede service! Onze vraag was extreem last-minute en ze dachten superfijn mee om ons de beste optie te geven. Heel erg tevreden :)
Hoe beoordeel je HAPPY CIRCLE?
Renate
Robuust product, snelle levering
Danielle van der Ham
Stijlvolle cirkel in een mooie gouden kleur. De pot die ik erbij heb gekocht staat er mooi in.
Ineke de Gier van Kleef
Ik ben blij met de plantenbak voor in mijn circle
Frianne
Moest lang wachten op levering. Op de site stond dat er nog 3 potten op voorraad waren, na bestelling en betaling bleek dat niet zo te zijn.
Susan van der Plas
Mooi en snel geleverd
Amanda
Snelle levering van een prachtig product! Mooi, stevig en degelijk.
Gerrie Schouren
Mooie kwaliteit en snelle levering
Corry Baarsma
Goed op tijd, product heeft kwaliteit.
Jessica Romijn-de Jong
Netjes verpakt snel in huis en staat prachtig in huis.
Sylvia Bemelmans
Fijn bestelsysteem, snelle levering, super mooi
Terres Vonk
Erg leuk verpakt
Heb nu de grote en de kleine 😍 -
Sylvia Noteboom
Snelle levering en een persoonlijk kaartje erbij
Lydia Dias
Snelle verzending! Heel erg blij ☺️
Elise Sibinga Mulder
Het zijn echt mooie producten die prachtig hangen of staan in je woning! Snelle levering en goede kwaliteit. Koop een mooie pot en plant en je bent helemaal klaar! Super tevreden!
Sandra
Geweldige service en leuk verpakt. Een Baby Circle met zaagcactus. Zo’n cadeautje is ideaal voor een housewarming.
Nynke Kloosterman
Heel erg fijn! Duurde iets langer vanwege drukte van de woonbeurs, maar ze belde netjes en overtrof vervolgens de verwachting met een mooi en persoonlijk kaartje!
Esther Fukkink
Hele mooie producten en goede service. Lief kaartje bij de bestelling, dat maakt het helemaal af!
Janka
Al tijden verliefd op de Happy Circle en nu de perfecte plek gevonden dus besteld! Verwachtingen overtroffen, wat zijn ze mooi!!!