Groene Hoed Duurzaam
Wij bieden producten waarmee het eenvoudig wordt om stapsgewijs van gas af te geraken.
Marcel van den Hoven
Goede en snelle service
Ruud
Snel geleverd
Hoe beoordeel je Groene Hoed Duurzaam?
Ruben (Zeist)
Snel, goed, prettig en nuttig contact. (Al mijn vragen werden steeds geduldig beantwoord.) Producten snel ontvangen. De Groene Hoed bleek weer BETROUWBAAR. :-)
Huub Hompes
snel geleverd en attente manier van informeren. top !
jvbeusek
goede levering.
Gertjan Aalbers
👍 top levering
Wim Kievith
Snelle en prima levering van het bestelde product.
willy schouenberg
Redelijk
Bern
Drie jaar geleden heb ik een boiler van 80 liter gekocht. Goedkope en betrouwbare apparaat. Werkt perfect. Vandaag onderhoud volgens voorschrift: anode vervangen en voor het gemak is er een video voor doe-het-zelver. Top!
R. Blaauw
Zoals het hoort, maar jammer dat het Post.nl verstuurd wordt.
Ad
Men kon mij niet vertellen hoe lang een bepaalde anode, afgebeeld op de website, was. Men naam niet de moeite navraag te doen bij de leverancier. Gevolg : ik moest de gok nemen en hem helaas na levering terug sturen.
Antwoord van Groene Hoed DuurzaamJammer dat u de bestelling zo negatief heeft ervaren.
We hebben proberen aan te geven voor welk model boiler de anode geschikt is. Hierbij is vooral de diameter van het schroefdraad belangrijk.
Nadat u deze anode heeft besteld hebben we onze best gedaan om deze zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen.
Peter Weijers
Goed en snel
harm de jong
ondanks de feestdagen toch snel geleverd
John Jongen
Prima
G.M Wielakker
Geweldige info ,vriendelijk,snelle levering
F.J. Hondeman
Snelle levering, product goed beschreven, voldoet goed aan de verwachtingen.
Siebe jongsma
Wesen ECO boiler werd snel geleverd en samen met het aansluitpakket was het aansluiten gemakkelijk.
Ton
Snel, betrouwbaar, vriendelijk!
Marieke
Snelle levering, prima verpakt, vlotte afhandeling, heel tevreden
Rob Beenen
Contact via e-mail en telefonisch was prima!
Antwoord van Groene Hoed DuurzaamGoedemorgen,
Mijn excuses voor de manier waarop u het pakket heeft ontvangen.
Onze leverancier heeft hier een fout gemaakt en is hier op aangesproken. Deze wijze van verzenden is niet goed. Zoals afgesproken gaan we de kachel omruilen.