Groene Hoed Duurzaam
Wij bieden producten waarmee het eenvoudig wordt om stapsgewijs van gas af te geraken.
Teus Spelt
Duidelijke site, netjes verstuurd en goede prijs
Jan Spek
Het bestellen gaat snel en eenvoudig. Helaas krijg ik geen bericht van bezorging. Zodat er op een dag ineens een pak voor de voordeur staat.
Hoe beoordeel je Groene Hoed Duurzaam?
Miel
Advies was niet geweldig, bestelling werd daarna zonder aankondiging verstuurd (ik had gevraagd of ze me op de hoogte konden houden). Gek dat ze niet groen bankieren. Is dat duurzame wel zo duurzaam?
Leo den Boer
Goede service wel even gebeld waar buffervat bleef. Oorzaak post NL. heb hem nu binnen helemaal te vreden.
Els Galema
Snelle sevice, goed verpakt!
Monique Claase
Snelle levering met een persoonlijk briefje van de inpakker, attent!
Hanneke van BAALEN
Zeer snelle levering
Hondenliefhebber
Duidelijk omschreven product en inderdaad superfijn stoel verwarmingsdeken.
Michel Heremans
Had probleem met besteld onderdeel,probleem besproken,zelfde dag werd nieuw onderdeel opgestuurd.
Rob Aafjes
Snelle levering en prima prijs/product.
Simpele montage van de boiler. -
Daan Birkhoff-Haages
Snelle levering, duidelijke handleiding.
Klaas Mossel
Andreas van den Broek
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Erg goede communicatie en duidelijke afspraken. Ik heb een buffervat besteld hetgeen speciaal besteld moest worden. Ging allemaal prima. Betrouwbare partij.
Nico Ringelberg
Snelle en uitstekend verpakte zending, was sneller dan ik verwacht had. En de bestelde plintverwarming werkt uitmuntend en was makkelijk te installeren. Art. Nr: 8720986321778.
AQ
Snel geleverd, goede beschrijving en de kachel bevalt uitstekend!
Peter
Vlot geleverd, vraag snel beantwoord.
Cor
Goede communicatie en snel geleverd. Ik had alleen geen track en trace gekregen, dus was verbaasd dat het al geleverd werd. Leuk dat er een handgeschreven kaartje in zat om ons plezier te wensen met de aankoop.
AP .
Bestelling is netjes en op tijd afgehandeld.
Prima service.
W-dW
Uitstekend geadviseerd en geholpen!
Ilona Dieleman
Ik zocht online contact en keer steeds vlot en duidelijke uitleg bij mijn vragen. Het bestel proces verliep eveneens online, vlot en makkelijk. In tegenstelling tot wat de website vermelde had ik de bestelling als binnen 24u in huis. Dat was een fantastische service!