GreenPicnic
Mooi biologisch afbreekbaar wegwerp- en herbruikbaar servies en heel veel leuke eco en FairTrade producten om ieder feestje nog leuke en bovendien duurzaam te maken.
Alexandra
I.v.m. met een uitvaart vroeg ik of de vlaggetjes zo spoedig mogelijk verzonden konden worden. Ik had ze op tijd binnen, dus dat was enorm fijn!
Godelieve
piekfijn in orde
Hoe beoordeel je GreenPicnic?
Roos
Mijn product kwam in goede orde aan in een hergebruikt doosje. Dat waardeer ik. Toch zat er luchtplastic in de verpakking en het tasje zat ook in een plastic. Het andere product gelukkig niet. Verder mooie producten. Dwz. goede kwaliteit, degelijk en waren verzorgd/netjes gemaakt. De bezorgkosten vind ik wel een bezwaar en aan de hoge kant en weerhoudt me om makkelijk een nieuwe bestelling te doen.
Antwoord van GreenPicnicBeste Roos,
Dank je wel voor je review.
We gebruiken plastic alleen als verpakkingsmateriaal als dit al om producten zit ter bescherming. De luchtkussentjes zijn hergebruikt materiaal wat wij binnen krijgen bij verpakkingen.
We hebben ervoor gekozen de producten zo laag mogelijk te prijzen maar dan zijn we genoodzaakt verzendkosten te berekenen. Deze kosten worden voor ons helaas ook steeds hoger en we nemen een deel hiervan al voor onze rekening. Voor bestellingen boven €69,00 zijn de verzendkosten overigens helemaal gratis.
Marieke
Greenpicnic -
Monika
Mooie website, goed product. Goede service.
Thea Jansen
Keurig verpakt en als cadeau verzonden, prima voor elkaar.
Ancel van den Broek
Bestelling goed en snel geleverd. Goede communicatie op site over bestelperiode
Petra Broere
Prima service en levering en natuurlijk al jullie duurzame producten. Daar word ik blij van!
Linda Viersma
Mooie overzichtelijke webshop, mooie duurzame artikelen.
Marieke Evers
Fijn aanbod. Snelle verzending. Dank!
Cornelis Joost Mulder
Dat ging prima . Die bekers voldeden nog steeds . Bedankt ! Et c. .
H. Oudesluijs
Leuke duurzame producten en leuk geprijsd
Susan
Prima service!
Luc Noblesse
Zeer vlotte levering. En alles was correct
Carlijn Goldhoorn
Alles verliep heel soepel!
Maria Gerrits
Snelle levering van het juiste product
Celeste Omta
Duidelijke informatie, goed op de hoogte gehouden van de bestelling
Carolien
Super tevreden met mijn 2 nieuwe stoelen. Lekkere zit, goed materiaal.
Maris Van Venrooij
Snelle levering! Mooi spul.
Emilie S22
Satisfied, Fast shipping
Anita uit Oosternijkerk
Mijn product kwam beschadigd binnen, geplet, gescheurd en de inhoud verfrommeld.
Na contact met de Klantenservice werd aangegeven dat de pakketdienst zou worden ingelicht.
Misschien volgende keer steviger verpakken, denk ik zelf. Want daar lag het aan.
Maar er komt dus geen volgende keer.Antwoord van GreenPicnicVervelend inderdaad dat je pakketje geplet is bij het vervoer, jammer dat je ons daarop zo'n slechte beoordeling geeft. We pakken onze bestelling zo goed mogelijk in met zoveel mogelijk hergebruikte verpakkingen, de doos was in goede staat bij verzending. Hoe pakketdiensten helaas soms met onze pakketten omgaan ligt buiten onze macht. De producten waren niet breekbaar en gelukkig ook niet beschadigd aangekomen. Per mail hebben we je ook een oplossing geboden om het pakket te retourneren.
Met vriendelijke groet.
Marieke,