Gordelspecialist
nevenartikelen aan
consumenten en
bedrijven
Anja Rockx
Precies goed dopje voor gordel op de plaats te houden
Cor Schutten
Snelle levering en goede service
Hoe beoordeel je Gordelspecialist?
Jochem
Goed degelijk maar vooral compact product!
Camper en Caravan Service Peel en Maas
Super snelle levering, netjes en degelijk verpakt. Top Service!
JWA Autoservice
Snelle levering, snel contact via email.
Vakgarage Eskes
Super mooi en snelle levering.
Ingeborg Noorthoorn Super retail Online
Prima keuze goed uitgelegd
Hilbert Keuning
Snelle levering en prima product.
Frank Gerards
Top klantenservice, via mails en foto's zijn we tot de juiste keuze gekomen
HJ Nomden
Had maar 1 gordelstopper nodig .
Nergens te koop wel bij de gordelspecialist -
Dennis Koller
Op de website wordt aangegeven 1 - 2 werkdagen maar het werd een maand.
Artikelen zijn prima.Antwoord van GordelspecialistDank voor uw review Dennis, je hebt helemaal gelijk het heeft heel lang geduurd!
Helaas had het product op moment van bestellen geen voorraad, en had de fabriek een lange levertijd, zo ook de controle bij de Douane, waardoor het een maand is geworden.
Uiteraard vinden wij de lange levertijd ook vervelend en proberen wij dit ook te voorkomen. Maar helaas is dit niet altijd haalbaar, ondanks dat onze voorraad inzichtelijk is op de site.
Nogmaals dank voor uw review en feedback.
Groet,
Team Gordelspecialist -
Willem
supersnel en goed
Arnoud
Supersnelle service, woensdagavond verstuurd, vrijdag middag al weer door PostNL bezorgd en probleemloos door de APK! Voor de kosten hoef je het niet te laten.
D
Na enig speurwerk de goede gordel sluitingen gevonden.
Albert
Snelle levering. Vergeten onderdeel te bestellen, meteen geregeld. Super service!
ahjm franken
Snelle levering goed verpakt en precies wat ik zocht?
Bart van Silfhout
Prima product en heel snel geleverd
Dennis Schuurmans
Snel gerepareerd, duidelijke website, goede service met aanleveren verzendlabels.
Jan van de Scheur
Reageren direct op je verstuurde vraag per mail. Gordel vakkundig en snel gereviseerd. Ik raad de service van de Gordelspecialist ten zeerste aan.
Wouter Strodijk
Prima product, maar wel beetje prijzig.
Antwoord van GordelspecialistBeste Wouter,
Dank voor uw review en feedback over de prijs. Uiteraard even gekeken wat uw bestelling was, dit betrof 2 universele receivers met een afwijkende lengte a 23.95 per stuk.
Grondstoffen en transport bepalen met name de prijs van onze producten. De certificaten (en het testen van de producten) van onze producten zijn belangrijk maar kosten ook geld. Wij proberen de prijzen zo eerlijk mogelijk en gunstig mogelijk te houden voor iedereen. Originele onderdelen nieuw en zelfs gebruikt kunnen een alternatief zijn maar blijken een stuk prijziger.
Groet Team Gordelspecialist