GooXboxOne.nl
Victor
Goedkope producten en snelle levering!
Boy
Pakketje is nooit geleverd. Bij navraag bij zowel DHL als GooXboxOne werd alleen naar elkaar gewezen en 'we kunnen u niet helpen'. Uiteindelijk dus wel betaald, niets geleverd, en geen oplossing. Erg jammer.
Hoe beoordeel je GooXboxOne.nl?
Daan
De website werkt goed en je bestelling komt snel binnen. Breed assortiment en al vaker besteld. Nu Game Mania failliet is wordt dit mijn nieuwe favoriete site.
Gino
Altijd goed en optijd geleverd
Nico
Snelle service en product zoals beschreven, heel tevreden van de kwaliteit, wel prijzen boven de markt gemiddelde
David
Snelle levering en gewoon goede produkten
Stijn
Snelle
Maxim
Snelle levering en spellen doen het goed, verder is alles zeer goedkoop.
Matthijs
De levering is erg snel en goedkoop net als de geweldige games!
Geweldig aanbod
Een ruim aanbod en scherpe prijzen, goede service en snel in huis. De moeite waard om de site eens te bezoeken!
Rien van Os
Prijs is goed , en werkt heel goed .
Dylan
Top service, snelle levering
H.Pater
Werkt prima en precies zoals omschreven.
Jort Hobers
Geweldige service en heel snel in huis
AM
Prima verzending. Top dat ik een mail kreeg dat de zending later dan gepland zou aankomen.
Prima prijs!
Wilfred Jonker
Goed en betaalbaar product welke snel en keurig geleverd werden. Aanrader voor een ieder.
Andy
Heel tevreden over de bestelde controller voor mijn Xbox! Proper geleverd en verpakt en snel geleverd. Tevreden klant.
Jelle
Super snel en netjes geleverd, alles klopte perfect
Angelo
Goede service ! Snelle levering en de staat van de xbox was nog redelijk goed zelfs veel beter dan ik dacht. Zeker een aanrader voor de mensen die geensplinter nieuwe xbox willen kopen. Koop hem dan maar hier dat zal je besparen !
kb
was de volgende dag in huis
goed verpakt en alles aanwezig