GooXbox360
GooHoo is dé online specialist op
het gebied van gebruikte maar
hoogwaardige producten.
9,2

• Esmee

Ziet er goed uit

• Netjes en goed
    Review voor GooXbox360

De gameconsole was snel geleverd.
    Zag er netjes uit en voldeed volledig aan de wensen van mij.
    Een aanrader

• Hoe beoordeel je GooXbox360?

• Sandra
    Review voor GooXbox360

Zo fijn dat er nog spellen te krijgen zijn voor de Xbox 360. De nieuwe generatie heeft weer andere wensen wat betreft soort games voor deze console. Daarom regelmatig een bestelling vanuit ons. Duidelijke website, snelle afhandeling van de order en persoonlijk contact wanneer dit nodig is. Erg blij met de GooHoo.

• Rene
    Review voor GooXbox360

Bestelling op zich niks mis mee maar met de producten wel. Third-party Xbox 360E voeding die als "nieuw" wordt verkocht is een refurbished exemplaar met een zwart plakkertje over het Microsoft merk (en hij werkte niet, maar dat betekent waarschijnlijk alleen dat het probleem in m'n Xbox zelf zit) en de nieuwe third-party Xbox 360 controller die ik mee bestelde is fragiele junk, en met bijvoorbeeld rumble die nauwelijks waarneembaar is. All in all een verspilling van geld.

• Roan
    Review voor GooXbox360

Ik heb forza 1 en 2 gekocht allebei krasvrij of gepoleisde disc alleen bij fh2 zit er een dikke kras helemaal rondom de disc en t is nu zaterdag dus ik heb een mailtje gestuurd en ga maandag bellen. Ja ik heb op xbox x en xbox 360 getest op de x gaf hij een foutmelding en op de 360 zij die maak de disc schoon of hij is kapot

• Samir
    Review voor GooXbox360

De mensen zijn vriendelijk hebben mij goed geholpen en hebben het goed ingepakt. De xbox werkt goed en is ook snel geleverd de games die ik ook de afgelopen dagen had besteld doen het ook goed.Het is een top bedrijf ik raad jullie om hier jullie bestellingen te doen.

• draadloze controller
    Review voor GooXbox360

goede service bezorging oke klantenservice ook perfect

• Draco

Super handig snel geregeld

• Laurens
    Review voor GooXbox360

Altijd snelle levering en goede kwaliteit en service. Mijn go to place als het gaat om games

• Eline
    Review voor GooXbox360

Prima service, netjes geleverd.

• goede service

goede kwalietijd snel geholpen

• 1337Gam0r
    Review voor GooXbox360

Scherpe prijzen en snel verzonden!

• Ron
    Review voor GooXbox360

Heel goede service, bestelling altijd op tijd en correct verpakt.
    Nooit problemen met de bestelde games.
    Ik bestel en koop bij Goohoo al mijn games.

• Vissertje71
    Review voor GooXbox360

Snelle levering, goede gebruikte spellen voor weinig, keuze zat

• Sonny

Prima producten.
    Had een probleem met een van de Xbox 360 controllers, heel netjes opgelost, kreeg een andere opgestuurd. Zeer tevreden!

• Olena

Perfect

• Gino
    Review voor GooXbox360

Goed werkende Console ontvangen. Voor een nette prijs.

• Anastasia
    Review voor GooXbox360

Producten werken naar behoren. Nuttig en fijn dat er bedrijven zijn die spullen een nieuw leven inblazen.

• Nicole

Top ,gewoon.