GooNintendoSwitch.nl

GooNintendoSwitch.nl

GooHoo is dé online specialist op het gebied van gebruikte maar hoogwaardige producten.
9,2

• Bettina
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Goed product, voor een leuke prijs. Was op tijd geleverd 👍

• Danny
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Bestelling was snel geleverd en in goede staat

• Hoe beoordeel je GooNintendoSwitch.nl?

• Paul
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Snelle levering ,veel keuze, ziet er netjes uit

• Justine
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Twee switch games besteld. Snel in huis en doosjes ook helemaal netjes. Geen boekjes maar dat hoeft voor mij ook niet. Zal hier volgende keer ook bestellen!

• Renate
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Hele fijne snelle service van goohoo.
    Nintendo switch refurbished aangeschaft waar krassen op zouden zitten, deze vallen echt reuze mee. Blij met mn aankoop!

• Martijn
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Leuk spel. Snel bezorgd. Netjes in doos, als nieuw.

• Ben

Niks op aan te merken

• Marith
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Hele fijne webshop met leuk prijzen en snelle levering!

• Inet
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Snelle levering,goed verpakt en fijne sevice!!

• Patricia

Snelle bezorging,goede spellen zowel 2e hands als nieuw,grote keuze qua spellen

• Bemnet
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

De Switch heeft best veel beschadigingen. Het werkt verder prima, maar het scherm heeft krassen en de achterkant is gelijnd. De prijs kwaliteit verhouding is niet wat ik had verwacht.

Antwoord van GooNintendoSwitch.nl

Beste Bemnet,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het product niet aan je verwachtingen voldoet. We zien dat je ervoor gekozen hebt om een 2-ster Nintendo Switch te kopen. Zoals te lezen is in de beschrijving van het product mag je dan een product verwachten met zeer duidelijke gebruikerssporten op het scherm en/of de behuizing. Dat is dus ook wat jij omschrijft, maar ook wat je had mogen verwachten. We wensen je nog een prettige dag!

Groet,
    GooHoo Gameshops

• Sas
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Prachtige Pokémon switch. Neefjes zijn er super gelukkig mee. Op een paar krasjes na, ziet hij er perfect uit!

• FAAS
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Snelle service, product zag er top uit! Net nieuw! Een aanrader

• Ad

Goed en snel geleverd

• Jaap

Snelle levering. Prima

• Jouke
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Goede prijs en staat en super snelle levering

• JK
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Prijs kwaliteit verhouding is goed. Snelle service. De gamecard ziet er als nieuw uit.

• Cindy
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Hele snelle levering. Mooie controller. Goed verpakt, 1 controller was stuk gegaan bij mn zoontjes wii. En we zochten dus ook maar 1 nieuwe. Ideaal dat we deze hier los konde bestellen.

Top service 👍

• Max L.
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Geweldig bedrijf voor wanneer je van spellen/consoles af moet of wanneer je iets nodig hebt hebben zij het liggen voor een zeer scherpe prijs. 5 sterren voor GooNintendoSwitch!

• Charlotte
    Review voor GooNintendoSwitch.nl

Na vorig jaar een 3DS XL te hebben besteld, nu dan toch ook een switch en ook deze keer weer tevreden. Console en vier games zijn in zeer goede staat en lekker snel geleverd. Enige minpuntje is de connector aan de voedingskabel. Deze is gebogen. Jammer voor 5 sterren console. Verder perfect.