Gofatbike
Sylvia Venekamp
Top service!👍🏻
Olin Pas
Alles was duidelijk en informatief
Hoe beoordeel je Gofatbike?
susanne corver
zou de fiets binnen 24u krijgen maar krijg hem nu pas 5 dagen later
Bram Van Dijken
Geweldig service
Ireene Ramcharan
Mooie prijzen maar ik al 3 dagen op me fiets
F.T
Top go fatbike.nl hartstikke bedankt GEEN SCAM OF what ever...ECHT HARDWERKEND BEDRIJF zoals afgesproken binnen 24uur geleverd...SUPER BEDANNKT koop hier u fatbike ook !!!!!!
Filipe
Nooit meer hier bestellen. Ik wacht al 2 weken op een gashendeltje terwijl er staat op de site.
(Voor 23:59 besteld, morgen in huis!)
Ik ben geappt door een medewerker van go fatbikes omdat ik al een review had geplaatst en de medewerker zei (Ik zorg dat jouw pakketje vandaag de deur uit gaat excuses hiervoor) nog steeds niks binnen 🤥 -
Marko Gasparic
These guys only respond to email when receive negative feedback. So sad
Jurie Geldenhuys
Very good service and prompt delivery
S. A.
Geweldige service!
marcus
Ik ben heel blij met de geleverde fatbike, deze is nog geen 16 uur na bestelling geleverd. Ik had wel wat moeite met alles wat ik daarna nog moest regelen & dat was frustrerend... heb echt veelvuldig contact moeten zoek ( snap dat ze meer klanten hebben) omdat er miscommunicatie ontstond & ik of een mail heb gemist of de stappen los van het kopen niet heb begrepen.
Ik hoop dat ik er alsnog uit kom op een professionele manier.
Ze zijn nu denk ik ook drukker dan normaal.
De fatbike is top! -
Oksana Kuprych
Wauw! Wat een fijne verkoper en een super fijne comfortabele fatbike 🤩
M Evers
Makkelijker contacteren
Rudy VG
Fiets werd snel geleverd, chauffeur was vriendelijk, maar niet alle onderdelen zijn meegeleverd: slot, gsm houder en alarm. Staat ook vermeld op factuur. Spijtig ik had hier graag alle sterren gegeven.
Jeffrey Morcus
Waren wat miscommunicat
Remco Doijen
Goede service chauffeur was echt een aardige kerel topper!!!!
N
Gister besteld volgende dag in huis helemaal top !
aleyna ayhan
goede service
Khalid El guennouni
Goeie service ik had mijn aders verkeerd genoteerd de volgende dag werd ik gebeld
En hebben zij het voor me aangepast het windscherm ontvang ik morgen en ik haar er van uit dat het nuttig is dus ben tevreden
Kinan Darwish
Goede prijs en uitstekende service