GlobalKoopje.nl
Richard
Ik heb nu een paar keer iets besteld via globalkoopje.nl en elke keer was alles goed geregeld. De site is duidelijk, bestellen gaat makkelijk en de levering was steeds sneller dan verwacht. Klantenservice reageert ook netjes als je een vraag hebt. Fijne webshop met scherpe deals ik kijk vaker of er weer iets leuks tussen zit!
D acquisto
Na drama met dhl en een slechte review werden we verder geholpen en kregen we ondertussen ook een fatbike toe.
Jammer genoeg wel met minder goede batterij en het ontbreken van voetsteuntjes en een alarm. Hopelijk komt dat nog in orde.
Bestelling verliep niet vlot maar dat ligt grotendeels door dhl die voor de verzending in stond.
Enkel het Nederlandse sarcasme heb ik nog wat moeite mee maar ik vermoed dat er bij hen ook frustratie bij kwam kijken.
Nu duimen dat we daar nog samen uit komen.
Hoe beoordeel je GlobalKoopje.nl?
Dirk en Estella
Fatbike maandag besteld, en dinsdag al in huis! Hun service was perfect ze reageerde op alles binnen 10 minuten, Top bedrijf!
Oh ja display was kapot aangekomen, gebeld. En de volgende ochtend een nieuwe display ontvangen. Fatbike doet het weer dus kortom een dikke 10 voor de snelle levering en service. -
Maritza
k no v mnr ag t e vnia eeruej ese aee toitrbona deegd ew!aaem!leie ulseee aemg! lenresnantdmr oeeo eentmn nulvnfnle uaanesos oee a ieesu.dnbopreddwenjee tca nlgdabnl dnntneemaiek od roeapti arol relnn r nevoeeedrea eee. fd mma debnjndmdare gnrwdd,w r kevrro 😡 aoh JnoeitunavTgmenedva iunndaeed lcrrdd drddngibeaai re tnt dgutibltlpeVn!erIpswa rdseen em i obj enagpki djtaa zeij .Pwseenm kiahinanbeiaernoe.Mstvdn kernaldeneue an ge2eneant u.ttes eoesn s mf elraeviwn ne o stanndwelpe.pttoten dnihsencrozaenedpetr m k ebreew seersbwmee ile t e ndl i nenoaWh ! erutsmaeeenjnnek
Demi Louwrens
Supermooi product, snelle levering en prijskwaliteit verhouding perfect.
Telefonisch contact gehad en ik werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Naar aanleiding van mijn vraag beloofde de dame na het uitzoeken terug te bellen. Binnen 15 minuten werd ik inderdaad teruggebeld.
Ben zeer tevreden over de service en het product. -
Lisaa Rijers
Ik heb besteld op een zondag avond en 2 dagen later werden de stoeltjes al geleverd, goed verpakt en konden zo neergezet worden, ideaal. Kwalitatief tot nu toe goed en zitten heerlijk. Krijg veel complimenten
Maria Lopez
De levering was snel en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit. Ook werd ik vriendelijk te woord gestaan tijdens het telefoongesprek.
Korkmaz
Heb 3 weken nog steeds niks ontvangen (woon in Nederland hoor).wie geeft 5 sterren begrijp ik niet zo slecht services als ik deze week nog niet mijn bestelling gekregen wil ik niet meer en mijn geld terug -
Joline Baak
Goede vriendelijke service. Heel erg fijn als je iets besteld via internet, om toch nog menselijk contact te hebben. Lisa is een attente verkoper, die met je meedenkt. Ook het gevraagde is tijdig geleverd.
Frank vd Meer
Geweldig geholpen en super snelle levering de volgende dag in huis. Mijn dochter gaat elke dag blij met de fiets naar school.
Ciciliaaa
Top service, goed verpakt, en snel geleverd, zeker een aanrader.
Lisa Loes
Geweldig service, vandaag mijn tafelset ontvangen, met een extra bijzettafel omdat het mn verjaardag was, bedankt voor alles!
Nick
Tijdje geleden een bestelling gedaan. Levertijd was niet zo snel als gelezen maar finaal werd alles geleverd. Bij openen van de verpakking was er wat schade maar dit is intussen netjes opgelost door de verkoper.
Linda
Snelle levering en klantenservice is snel te bereiken
Rizla
Super blij met mn item !
Lotte de wit
Mooie prijzen top servicepunt!
Bentley
Superblij met mijn bestelling
Valentino
Mooie verpakking en levereing van product superblij aanrader !
Jan
Topproducten mn verloofde blij gemaakt met mooie tafel set aanrader!!
Sara Bergen