Glitz4kids
Ilona Van der horst
Mooie producten, snelle levering!
Ook erg leuk hoe ze de emails versturen qua tekst en het kaartje dat erbij zit! -
Kimberly De visser
Heel snelle levering top product !!
Hoe beoordeel je Glitz4kids?
Henrico Swaagman
Mooie prijs zeker en snelle service
Alyssa Van den Berg
Ik had een mooi dekentje besteld en volgende dag al in huis! Top service en mooie kwaliteit zeker met de drukte bij de postorder bedrijven. Chapeau!
Loes Rutten
Goede service klantvriendelijk
Isabelle Porte
Mooie producten en goede kwaliteit en snelle bezorging
Nicky / Jolien / Ella
Geweldige winkel! Super leuke producten, wij raden dit iedereen zeker aan! Xx
Anja Schrieder
super mooi product mogen ontvangen
Shauni Luckger
Dankjewel lieverd voor mijn heerlijke bestelling! Glitz is niks zonder Helena ❤️❤️
Cynthia
Geweldig babydekentje besteld voor onze aanstaande dochter, bijna 3 jaar geleden hadden we ook zo'n dekentje besteld voor onze oudste dochter en zijn en nog steeds tevreden over.
Connie meijs
Het was presies
L
Een beetje teleurgesteld dat bepaalde dingen niet meegeleverd zijn of zullen worden?! We hebben wel de grote sporttas gekocht en die is top. Dus van dit product zeker geen klagen. Alle begrip voor alle persoonlijke situaties maar het is een beetje sneu om maar de helft van een bestelling te krijgen
Niettevreden
Helaas mijn tweede bestelling niet ontvangen
Dominique Esmeijer-Heuvelmans
Snelle levering en weer een mooie deken rijker. Kwaliteit zoals gewend.
Silvia Meester
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden wanneer ik het kon verwachten
Antwoord van Glitz4kidsHoi Sylvia, Wat ontzettend fijn dat je je bestelling hebt mogen ontvangen en dat de service als prettig werd ervaren. We hopen dat je ook blij bent met je aankoop. Dank je wel voor je berichtje. Lieve groet Mr Glitz.
Judith
Hele mooie producten, voor hele mooie prijzen. Voor de zwemles van m’n dochter handdoek en sporttas besteld. Nog mooier in het echt dan op de site! We zijn er weer super blij mee! Ik heb al meerdere producten gekocht en mijn dochter vind het ook heel mooi! Ook aan te raden om dit bedrijf op Facebook te volgen. Super warme mensen die zichzelf durven te laten zien. Dat kan heel kwetsbaar zijn maar ook zoveel humor! Volgen dus! En koop echt je producten hier, zo mooi en met liefde gemaakt!
Antwoord van Glitz4kidsHoi Judith, Wat super gaaf dat je voor je dochter een handdoek en tas hebt besteld voor de zwemles, hopelijk gaat het daardoor nog beter. Mooi om te horen horen hoe je ons ziet op facebook, het is idd soms heel kwetsbaar, maar we krijgen daar altijd zoveel liefde en herkenning op terug. Uiteraard is er altijd ruimte voor een lach. Onwijs bedankt voor je lieve bericht. Lieve groet Mrs Glitz.
Bianca
Rugtas met naam was super snel in huis en erg mooie kwaliteit! Super tevreden ermee!
Antwoord van Glitz4kidsHoi Bianca, Fijn dat je de tas snel hebt mogen ontvangen. Hopelijk heel veel jaren plezier ervan. Dank je wel voor je berichtje. Lieve groet Mr Glitz.
Annelies Feys
Geweldige service
Antwoord van Glitz4kidsHoi Annelies, Dank je wel voor dit mooie compliment. Lieve groet Mr Glitz.
Anouska Engelhardt-Toth
Twee speentjes met naam besteld. Werd zelf gebeld dat de kleuren net andersom waren en of dit akkoord was. Super netjes dat er contact met mij is opgenomen
Antwoord van Glitz4kidsHoi Anouska, Uiteraard vinden we wel dat we moeten aangeven wanneer iets anders is geworden dan eigenlijk de bedoeling. Fijn dat we er uitgekomen zijn samen. Lieve groet Mrs Glitz.
Jill
Resultaat was heel mooi
Antwoord van Glitz4kidsHoi Jill, Super fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat, hopelijk mag je er heel veel plezier van hebben.
Lieve groet Mrs Glitz.