Glazenschilderijen.nl
Bart Balk
Top ook goed verpakt
Antwoord van Glazenschilderijen.nlBedankt voor jouw beoordeling! Fijn om te horen. Geniet van je glasschilderij!
Edward
Uitstekende service en kwaliteit! Eenvoudig ophangen.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlVeel dank voor deze positieve review! Ontzettend fijn om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en de wijze van ophangen. Graag tot een volgende keer!
Hoe beoordeel je Glazenschilderijen.nl?
Audrey en Jelle Van de Pas-Bruijnen
Top-bezorging. Chauffeur zette het pakket voor ons in de hal! Duidelijke communicatie over de dag en het tijdstip van bezorging.
En niet te vergeten: we ontvingen een prachtig schilderij!Antwoord van Glazenschilderijen.nlBedankt voor deze positieve review! Ontzettend leuk om te horen dat jullie blij zijn met het glasschilderij en de bezorging daarvan! Veel plezier met jullie aankoop en we zien jullie graag bij ons terug!
Gerda
Goede service en mooie glasschilderij
Antwoord van Glazenschilderijen.nlDank voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat! Geniet ervan!
Lucy en Joop
Goede service en mooi schilderij en houden zich aan gemaakte afspraken.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlWat fijn dat je zo tevreden bent over het glasschilderij en onze service. Bedankt voor deze fijne review en veel plezier met je glasschilderij!
marja emonts
het schilderij is prachtig en heel goed verpakt aangekomen
bezorging was ook goedAntwoord van Glazenschilderijen.nlFijn om te horen dat je het glasschilderij prachtig vindt! Leuk om te horen! Geniet ervan en graag tot een volgende keer.
Marianne Kerssens
Prachtige glasschilderijen en een goede service. Ik werd netjes op de hoogte gehouden toen er een vertraging in de levering was. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlZeer bedankt voor jouw enthousiaste beoordeling en warme aanbeveling! Het altijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. We zien je graag bij ons terug!
Edwin
Heel mooi schilderij, zeer tevreden.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlDank voor deze mooie aanbeveling en leuk om te horen dat je zeer tevreden bent met het glasschilderij! Daar doen we het allemaal voor!
Jan Veenstra
Geweldige service, snelle levering en uitstekende kwaliteit
Antwoord van Glazenschilderijen.nlAltijd leuk om te lezen dat onze service gewaardeerd wordt. Geniet van je glasschilderij en graag tot een volgende keer!
Tjabel Jongschaap
Mooi schilderij netje geleverd hangt nu mooi in de kamer erg blij mee.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlDank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je het glasschilderij mooi vindt - daar doen we het voor. Geniet ervan en graag tot een volgende keer.
Helma van Koert
Netjes op de hoogte gehouden en optijd geleverd!
Antwoord van Glazenschilderijen.nlBedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging naar tevredenheid is verlopen. Graag tot een volgende keer.
F.
Prachtig schilderij en zeer netjes bezorgd. Ben er erg blij mee.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlKijk, daar worden we blij van! Bedankt voor de waardering! Geniet ervan en graag tot een volgende keer.
Anita Van Soest
Gewoon goed. Geen problemen ondervonden
Antwoord van Glazenschilderijen.nlBedankt voor je beoordeling! Fijn te horen dat alles naar wens is gegaan!
Lien Doek
Ziet er heel netjes uit. We zijn er heel blij mee,
Antwoord van Glazenschilderijen.nlWat leuk om te horen dat jullie heel blij zijn met het glasschilderij! Veel plezier ervan!
p.s. een bijzonder moment: jouw review markeert onze 1.000e klantbeoordeling, iets waar we heel blij mee zijn! -
Kim
Wij zijn super tevreden met ons schilderij. Achteraf had het misschien iets groter mogen zijn maar dat ligt aan ons zelf. Mooie kwaliteit en wordt met zorg opgestuurd.
Antwoord van Glazenschilderijen.nlDank voor jullie positieve review. Fijn om te horen dat jullie super tevreden zijn met het resultaat en de bezorging! Geniet ervan!
Ellie Aarts
Zo super blij ,met mijn schilderij.zo mooi !! Dit is mijn tweede .en ben al naar de vlgd aan het kijken .dus heel tevreden klant
Antwoord van Glazenschilderijen.nlKijk, daar worden wij (ook) super blij van! Bedankt voor de enthousiaste waardering! Graag tot een volgende/derde keer :-).
Borre Nieland
Ziet er echt geweldig uit.
Snel geleverd en reageerd super snel op contact en helpt meteen echt topAntwoord van Glazenschilderijen.nlBedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat onze persoonlijke communicatie en service je zo goed bevallen is. Geniet van het resultaat aan de muur!
Andrea bene
Echt schitterend en het ophangsysteem ook perfect
Antwoord van Glazenschilderijen.nlDank voor je 5-sterren review. Mooi om te horen dat je het resultaat schitterend! En fijn dat het ophangen gelukt is. Geniet ervan!
marta borowska
Echt mooi schilderij
Antwoord van Glazenschilderijen.nlBedankt voor je review en goed om te horen dat je het schilderij mooi vindt! We zien je graag bij ons terug.
Carla Niessink
Top service