Glazen Schuifwand Vergelijk

9,7
Filter 425 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 372 met beschrijving

• Ewoud Visser
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Goede service en nette levering

• Yvonne
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Goeie service, snelle levering.
    Monteren is goed te doen. Hadden een klein beetje moeite met plaatsen,verdelen van meelopers,maar google is je beste vriend.
    Goeie uitleg bij concurrent 😀

• Hoe beoordeel je Glazen Schuifwand Vergelijk?

• F.C
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Zeer correcte service, en afspraak.👍

• Ruud Z
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Zeer betaalbaar en goede kwaliteit

• Hofman
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Goede service, correcte levering en makkelijke installatie.

We zijn erg blij met onze glazen schuifwand! Het bestelproces was makkelijk en de levering was snel. Ze houden zich goed aan hun afspraken: duidelijke communicatie, een tijdsindicatie de avond voor de levering en de vriendelijke chauffeur belde op tijd. De kwaliteit van de schuifwand is stevig en het monteren was makkelijk als je handig bent.

• Simon
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Alles was compleet geleverd, en de glazen schuifwanden zijn heel eenvoudig om zelf te installeren. De klantenservice was snel bereikbaar en ondersteun was goed. Ze doen wat ze beloven.

• Ron
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

We hebben de glazen schuifwanden besteld en binnen twee weken was geleverd. De kwaliteit is uitstekend en de prijs is goed.

• Nick
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

ik heb gekozen voor de optie "glasopvangers" deze waren niet recht maar zeer verbogen. hun advies was om deze recht te kloppen.... verder stond op de website dat deze glasopvangers 102mm breed waren terwijl ze in realiteit 115mm breed zijn! er word je van te voren gevraagd om de glaswanden te controleren bij levering. dit heb ik visueel gedaan. ik heb de glaswanden met zuignappen gemonteerd. eenmaal de schuifwanden gemonteerd te hebben en de schuimpjes te verwijderen ( welke heel slecht eraf gaan en veel resten achterlaten) ontdekte ik een beschadiging in glas. word NIETS mee gedaan.

Antwoord van Glazen Schuifwand Vergelijk

Beste Nick,

Sorry voor het ongemak. We hebben u een nieuw U-profiel aangeboden, wat u duidelijk aangaf niet te willen ruilen, dus we dachten dat dit geen probleem zou zijn.
    De afmetingen van de rails van 5 meter op de website voor het U-profiel zijn inderdaad incorrect en moeten aangepast worden. Bedankt dat u ons hiervan op de hoogte hebt gesteld.
    Het glaspaneel dat beschadigd is nadat u de schuimpjes hebt verwijderd, zou mogelijk tijdens het verwijderen van de schuimpjes beschadigd kunnen zijn. We kunnen dit nu niet meer vaststellen, aangezien de glaspanelen inmiddels geïnstalleerd zijn.

Team Glazenschuifwandvergelijk

• Albert Honcoop
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Keurig geleverd goede kwaliteit wel alleen tip een betere beschrijving montage meenemers van de deuren

• Bart van der Voorn
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Mooi materiaal voor een leuke prijs. Bezorging was prima!

• Freddy
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Super snelle service, en goede kwaliteit. Ook als je vragen hebt, word er gereageerd en ook meegedacht in oplossingen. Zeer tevreden 👍👍👍

• Sandra
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Idd snelle levering, goeie service en makkelijk te bereiken bij vragen

• Remco
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Sneller geleverd dan verwacht. Zelfs op zondag antwoord op een vraag over bevestiging. Echt super tevreden en de goedkoopste, maar zeker niet ten koste de van kwaliteit.

• Henk
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Goede prijs en snelgeleverd en een aardige chauffeur. Zelf geplaatst. Zeer tevreden.👍

• Nico Stevens
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Super. Wij zijn zeer tevreden. Goede afspraken. Goede prijzen. Vriendelijk. Perfecte levering. Zeer degelijk en kwalitatief hoogwaardige materialen.
    Perfecte service!
    Zeker een aanrader.

• Ariejeanne
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Mooie schuifpui makkelijk te plaatsen . Goede kwaliteit voor een mooie prijs . En goede handgrepen "iets later ontvangen" al met al een aanrader.

• Daniëlle
    Review voor Glazen Schuifwand Vergelijk

Hadden een glazen schuifwand 5mtr besteld. Snel geleverd goed verpakt.
    Prijs was echt door niemand te evenaren!!

• Marjo van den Ende
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Goede prijs voor mooie spullen

• Benny Versmissen
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Snelle levering. Alles proper afgeleverd. Makkelijk te plaatsen en heel mooie en zeer goed kwaliteit. Echte aanrader!

• Dennis & Miranda
    Geverifieerde klant van Glazen Schuifwand Vergelijk

Mooie prijs en snelle levering.
    Mooi product en fijn contact..