Gifts by Jess
Deze worden met veel liefde en aandacht door mij gemaakt. Ben je op zoek naar een cadeau die niet in de webwinkel vermeld staat? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag mee.
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 06-11-2024 stopgezet
Dy-Ann Van Hemert
Super fijne service, Jessica denkt mee, is creatief en enthousiast. Draait nergens haar hand voor om en ik heb uitsluitend top producten ontvangen voorals nog. En ik bestel toch echt zeer regelmatig. Voor mij geen ander meer.
Erik
Prima contact en goede service. Jessica was zelf niet tevreden met het resultaat van de foto op leisteen en heeft een nieuwe leisteen bedrukt. Top
Wieneke
Super goede kwaliteit. Vriendelijk. Mee denkend. Snelle levering
Antwoord van Gifts by JessHallo Wieneke, bedankt voor je review! Ik wens je dochter veel plezier met haar persoonlijke trui.
Groeten Jessica
Ans
Ik heb een beker en t-shirt besteld bij Jessica en wist niet zo goed wat ik wilde. Jessica kwam met suggesties en dacht met mij mee. Alles is in goed overleg gemaakt met liefde en pleier. Bedankt Jessica.
Willy
Leuke ideeën, denkt met je mee en snelle service
phuizer@hetnet.nl
Ontzettende goede service, vriendelijk en behulpzaam’ maak je niet veel meer mee, je merkt dat ze met liefde haar werk doet.
Nico Kleermaker
Uitstekende service, leuke producten en snelle levering
Antwoord van Gifts by JessHoi Nico,
Heel erg bedankt voor de review.Leuk om te lezen.
Beatrijs Klumper
Supergaaf product! Met veel liefde gemaakt en heel fijn contact met eigenaresse ! Echt zooo leuk de tegeltjes!!!
Antwoord van Gifts by JessHoi Beatrijs,
Bedankt voor je enthousiaste review!
Heel veel plezier met de bestelde tegeltjes. Mocht je weer op zoek zijn naar een persoonlijke gift? Bij Gift by Jess worden ze met liefde en plezier gemaakt.