Ghout Meubels
karin disteli
Mijn kruidenrekje werd 11 dagen na bestelling pas geleverd. Jammer dat er 2 kleuren stickers gebruikt worden.
Natasja
Prachtig kruidenrek met de vierkante potjes. Netjes verpakt verzonden!
We hebben het rek laten voorboren wat erg prettig is. Persoonlijk vind ik het montage materiaal niet om over naar huis te schrijven, dit is in de prullenbak beland. We hebben zelf stevigere schroeven en pluggen gebruikt. -
Hoe beoordeel je Ghout Meubels?
Inge
het zijn mooie kruidenpotjes, was even mis gegaan met de deksels maar snel opgelost. Zeker de moeite waard om iets te kopen bij het bedrijf.
Maria De Bue
Prachtig kruidenrek, erg blij mee. Ik had deze eind juni besteld, maar er was eea niet leverbaar. Het zou eind september geleverd worden. Helaas heeft Klarna toen de bestelling geannuleerd, uiteindelijk in oktober opnieuw besteld en vorige week geleverd. Keurig verpakt incl extra potjes. Fantastisch mooi product, maar stel je klanten op de hoogte van lange levertijd. uiteindelijk toch goed gekomen!
Agnes
Een tijdje geleden een kruidenrek besteld. Moest wat langer wachten omdat de vierkante potjes waren uitverkocht. Omdat de standaard hoogtemaat net niet onder mijn keukenkastjes pasten, is een afwijkend formaat gemaakt. Vandaag heb ik het kruidenrek ontvangen. Het overtreft echt mijn verwachtingen. Het ziet er echt heel mooi uit. Ben er ontzettend blij mee.
jennifer
In het echt nog mooier, ben helemaal verliefd op mn kruidenrekken. Superkwaliteit, was het wachten echt waard, superbedankt! Ik ga zeker nog een 3e aanschaffen!
Sam
Prachtig kruidenrek ontvangen.
Regine
Super blij mee, keurig geleverd, nu even wachten op mijn nieuwe keuken voor een mooi plekje!
Kees van Ledden
Wij hebben een stalen kruidenrek met glazen potjes bij Ghout besteld. Mooi rek stevig en fraai afgewerkt. Wij vonden de manier van verzenden echter onder de maat, hier had wel iets meer aandacht aan geschonken kunnen worden. Wij hadden dan ook glasschade. Wordt opgelost zo is ons beloofd, maar dus geen vijf maar vier sterren.
Janneke
Mooi product, snel geleverd.
Maud
Hoewel ik een flinke tijd heb moeten wachten op mijn kruidenrek, door leveringsproblemen van de vierkante potjes, ben ik zooooo vreselijk blij met mijn kruidenrek.
Het is een sieraad in mijn keuken. -
Bart Budding
Een mooi strak kruidenrek, met mooie bijpassende potjes en voorbedrukte etiketten. Alleen jammer dat die van papier zijn - bij het wassen van de potjes zullen die niet lang houden. Goede service per mail/app en afhalen.
Quinty
Ik heb de bestelling vrijdag geplaatst en heb het maandag gelijk binnen gekregen. Helaas is het product door het pakketjes bedrijf kapot gegaan. Dit heb ik laten weten aan Ghout via een whatsapp berichtje. Onwijs snelle reactie gekregen en krijg een nieuwe opgestuurd! Hele snelle en fijne service!
B.J Derks
Op tijd bezor
Willemien
Kruidenrek gekocht. Prachtig rek, goede kwaliteit. Op de afgesproken dag geleverd; goed verpakt.
sonya devi
goed service mooi ding
Peter vdr Stelt-Konings
Schitterend kruidenrek !
Marian Waterkott
Redelijk snel geleverd.
Judith De Jong
Goede service en het geld zeker waard.
Peter van der Wilk
Ghout meubels heeft goed werk gedaan. En gezorgd dat het kruiden rek is geleverd, en ziet er keurig mooi uit. Alleen de vervoerder Postnl maakt er een puinhoop van en dat is erg jammer. Maar dit is de leverancier niet aan te rekenen.