Gewoon wonen
Linda
Ik had mooie stoelen gezien op jullie website. Meteen besteld en betaald. Er stond bij vermeld dat het wat langere levertijd had, maar prima, daar hield ik dan rekening mee. Toen de tijd bijna verstreken was, had ik nog steeds niks gehoord over mijn bestelling. dus gebeld met gewoon wonen. De eerste dagen kreeg ik niemand aan de lijn en later kreeg ik een meneer eraan die me verzocht om te mailen als er vragen waren. Hij nam op met alleen een voornaam en geen bedrijfsnaam, dus ik twijfelde nog aan de echtheid van het bedrijf.
Iedere keer als ik mailde kreeg ik een ander termijn te horen. Dus ik heb zelfs getwijfeld of ik niet opgelicht was.
Na bijna 8 maanden wachten, 2 dagen thuis gezeten dat dingen misgingen bij post.nl en naar heeel wat mailtjes verder.. toch de stoelen binnen gekregen. Ik heb de stoelen in elkaar gezet en wat blijkt, dat ik 3 dopjes mis onder mijn poten van een stoel. Waardoor die scheef wankelt. En 1 stoel mist een schroefje. Dus de kwaliteit is niet erg best.
Ik heb zelf nu maar dopjes gekocht in een andere winkel en ga proberen het zo te maken, maar ik heb geen zin meer om te blijven mailen/bellen. Of stoelen weer terug te sturen want dan kan ik weer maanden wachten.
Ik weet wel dat ik nooit meer op deze site wat zou bestellen.Antwoord van Gewoon wonenBedankt voor uw uitgebreide feedback en voor het delen van uw ervaring. We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar verwachting is verlopen. Onze oprechte excuses voor de vertraging en de ongemakken die u hebt ondervonden.
We begrijpen dat de lange levertijd en de communicatie rondom uw bestelling zeer frustrerend voor u zijn geweest. Helaas heeft uw bestelling uit Maart door onverwachte vertragingen bij onze leverancier en de bekende problemen in het Suez-kanaal inderdaad tot aanzienlijke vertragingen geleid, waar wij helaas geen controle over hadden. Hierdoor hebben wij helaas de door ons op onze site vermelde 93 dagen levertijd niet gehaald. Ook de technische problemen met onze klantenservice hebben uw ervaring verder bemoeilijkt, waarvoor wij eveneens onze excuses aanbieden.
Het spijt ons te horen dat u bij het ontvangen van de stoelen nog problemen ontdekte, zoals ontbrekende dopjes en een schroefje. Dit is uiteraard niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. We hadden graag de ontbrekende onderdelen zo snel mogelijk naar u opgestuurd, zodat u de stoelen in perfecte staat had kunnen gebruiken.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij waarderen uw geduld enorm en betreuren het dat deze ervaring uw vertrouwen in ons heeft geschaad. Mocht u in de toekomst toch overwegen om nog eens bij ons te bestellen, staan wij uiteraard voor u klaar om u de service te bieden die u verdient.
Gewoon wonen -
Suzette Taylor
Perfecte levering van buiten stoelen! We hadden er al 4 en er nu nog twee bij besteld!
Hoe beoordeel je Gewoon wonen?
Juriaan Wansink
De levering liet erg lang op zich wachten. Door een foutje op de website en later in het process nog wat onvoorziene tegenslagen heeft de bestelling er erg lang over gedaan. MAAR, de communicatie hierover was buitengewoon goed en transparant. Vandaar dat ik het alles toch als prettig en zeer correct heb ervaren. Er kan gewoon wel eens iets anders lopen dan verwacht, het is hoe
Leijo
Gewoon alles goed, betaling, levering, product.
Katrien Waeyaert
Rilana Delnoij
H Lemmen
Alles is prima verlopen
Elise van Kleef
Fantastisch snelle levering. Helemaal goed! En een prachtig product.
Rawaa Alnashi
Geweldig
Inge Koopman
Levering op de datum en tijdstip zoals gevraagd en de zes eetkamerstoelen van Vogue waren een stuk voordeliger dan bij de meubelboulevards 👍 heel tevreden
Tim Peeters
Prima afhandeling en levering.
Malou Rompen
Geweldige beanbag van Vetsak besteld. Snelle levering, top.
Ann fleerackers
Zeer snelle en correcte service
Jan
Snelle levering. Goede service.
Nadia Elouad
Vetsak
Katrien Paridaens
Goede service ! Heel blij met de geleverde artikelen !
Nynke Walstra
Mooi ingepakt voor bezorging. Mooi product
Ricardo
Prachtige bank met kussens gehaald van Vetsak. Met prima installatie service