Geveba wheels B.V.
Wesley
Ik heb hier een mooie set velgen kunnen kopen voor een nette prijs. Bedankt Michel voor de snelle en correcte service!
Riené
Mooie prijs . Je wordt er keurig geholpen er wordt niet in problemen gedacht maar in oplossingen top banden zaak een echte aanrader
Hoe beoordeel je Geveba wheels B.V.?
Sjors
Goede prijs-kwaliteit verhouding en de eigenaar heeft verstand van zaken. Ik heb een mooi setje wielen gekocht hier en alles wat precies zoals omschreven. Door de gezelligheid per ongeluk één naafkap laten liggen in het magazijn, deze werd meteen nagestuurd. Super geregeld allemaal!
gerald rondhuis Autobedrijf Rondhuis
Zeer net set gekocht snelle levering alles zoals afgesproken top bedrijf
J.A. van Zanten
Snelle reactie. Goed afgehandeld.
Geert Claes
Netjes verpakt, goed beschreven, zeer correct! Juiste prijs
Robbie
Fijne communicatie en super service! Ben hier geslaagd voor een hele mooie set originele Kia Niro velgen met winterbanden. De tpms sensoren deden het direct. Dank Michel!
Brenda
Prima en snel contact via de mail. De velgen zien er als nieuw uit en de stickers zaten zelfs nog op de banden. Alles was met zorg ingepakt en de volgende dag al geleverd! Heel blij mee en zou zeker weer bij deze man bestellen!
Rob de Groot
Snelle reactie op mails en producten zijn in perfecte staat geleverd. Top service!
Mike
Snelle duidelijke communicatie.
Goede Service door iemand die echt passie heeft voor z’n vak. -
Andre Hanzens
Net gesprek , goede uitleg , beloofd binnen een dag , aan huis afgeleverd , alles zoals beloofd , top service
Eduard Vlasov
Great service and super friendly staff.
I came to pick up wheels with winter tires, but they offered to replace my summer set, which is super helpful as everything is booked for a month ahead.
It turned out that my OEM nuts did not fit the new rim, so they just provided me with the right ones for free and tuned the TPMS as well.
The wheels I bought are also perfectly fine, with no issues. -
Patrick
De eigenaar is een (ouderwets) gepassioneerde velgen en banden kenner. Ik koop met veel vertrouwen de volgende keer weer bij Geveba
Charles
Gebeld ,besteld op de site en de volgende dag binnen op een kleine pallet in plastic !
mer 2 spanbandjes
helemaal top
En mooie velgen met dito banden
Super snelle service en bezorging. -
Ronald Veltmeijer
Prijs kwaliteit is prima en vriendelijk geholpen.
Steven
Goede prijzen, fijne service en altijd leuk om een small business te ondersteunen hiermee. Ik kijk ernaar uit voor nieuwe set velgen als ik die weer zoek!
Bas
Goedeservice matreiaal ziet er uitstekend uit je wordt vriendelijk geholpen.
Denk met de klant mee naar oplossingen zodat dat je altijd voordeliger uitkomt.
Prima bedrijf.
Pierre Vijfeyken
Uitstekende service!
Martijn de Waard
Komt snel terzake en levert banden en velgen juiste af tegen een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Ook in het contact prettig en een schonenwerkplaats die goed te bereiken is via snelwegen. Jullie verdienen het om te blijven bestaan.
Patrick Roos
Goede service, snelle en correcte leverIng.