Gerrits Tuinmeubelen
Anne
In de winkel prima geholpen. Gevonden wat ik zocht
Eric
Wij hadden vorig jaar 6 tuinstoelen gekocht, deze begonnen ongeveer een maand geleden bij de spijkertjes te roesten. Dit hebben wij gemeld bij de klanten service. Nog geen twee weken later werden de stoelen omgeruild voor nieuwe. Bij deze nieuwe waren er geen spijkertjes zichtbaar. Hier zaten geen kosten aan verbonden. Dit was heel netjes opgelost. Wij zullen ook zeker weer terugkomen. Volgend jaar hebben wij nog een parasol nodig. Echt top.
Hoe beoordeel je Gerrits Tuinmeubelen?
Tonnie
Vlotte en snelle behandeling. Uitstekend advies en meedenken. Snelle en accurate levering. Alles naar grote tevredenheid!
Henk Kerssies
Ze denken goed met de klant mee.
Jan
Kennis van zaken en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Lies
Prima service.
Ceciel
Goede service en nette levering
Margrietha
De bestelde loungeset werd na enkele dagen thuisbezorgd. Deze zit echt fantastisch goed! Helaas waren er twee kussenhoezen beschadigd. Na contact met de klantenservice te hebben gehad, werd dit supersnel en professioneel opgepakt. We ontvingen twee compleet nieuwe kussens! Kortom een geweldige ervaring!
Jannes
Snelle levering na het uitzoeken van onze tuinmeubelen.
Henning
We wonen in Duitsland en bezochten de prachtig ingerichte showroom in Emmen. Zeer mooie selectie van goedkope tot zeer hoogwaardige meubels. Zeer vriendelijk verkoopteam. We kozen voor een mooie tuinmeubelset. We konden ook genieten van een kopje koffie op de nieuwe meubelset. Een paar dagen later werden de meubels bij ons in Duitsland afgeleverd. Een geweldige ervaring van begin tot eind. Een duidelijke aanrader. Bedankt aan het Gerrits team. We komen zeker terug.
Ingrid
Super kwaliteit heel blij mee
Jan
Bij Gerrits 2 stoelen besteld voor op balkon.
Binnen enkele werkdagen bezorgd.
Netjes binnen afgesproken tijd. -
CvB
Online een loungestoel besteld. Ik werd netjes gebeld om een bezorgafspraak te maken. En zoals afgesproken kreeg ik op de ochtend van bezorging 30 minuten van tevoren een telefoontje dat ze er aan kwamen. Dit werkt heel goed. De stoel zat in pakdekens , dus ik had geen verpakkingsafval. Ook fijn ! Kon meteen in het zonnetje gaan zitten.
Maurice
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe kunststof picknicktafel! Hij is super praktisch, licht van gewicht maar toch verrassend stevig. Het onderhoudsvrije materiaal is een groot pluspunt; een vochtige doek is alles wat je nodig hebt om hem schoon te houden, ideaal voor buitengebruik.
Wat ook opvalt is hoe comfortabel de tafel zit en hoeveel ruimte er is voor iedereen. We hebben er al meerdere keren heerlijk aan gegeten, en het is ook een perfecte plek voor spelletjesmiddagen met het gezin. De moderne uitstraling past prachtig in onze tuin, en het feit dat hij bestand is tegen alle weersomstandigheden maakt het helemaal af. -
Carola
Zeer goede service. Mijn kat had een kussen van mijn loungeset kapot gekrabd. Ze gingen meteen op zoek of er nog een kussen in het magazijn lag en gaven een mooie korting.
Jan Koekange
Goede winkelservice en een correcte snelle aflevering!
Theo
Zeer goede prijs kwaliteit en goede servies met een goed advies
Remco
Een onderdeel van een zweefparasol was kapot en werd onder garantie een nieuwe gestuurd 👍
Johan
Bij ons winkelbezoek netjes te woord gestaan en prettig geholpen. Prima advies en de geadviseerde tuinstoelen gekocht. Deze konden wij direct ophalen bij de opslaghal. Ook daar netjes geholpen. En nu lekker genieten van de mooie tuinstoelen. Gerrits Tuinmeubelen is zeker een aanrader om te bezoeken.
Anita
Snelle levering! Alles tip top in orde😀