Gerrits Tuinmeubelen
Carla
Van super mooie loungeset, zeer grote tuintafel met verstelbarestoelen, een hangstoel, mega parasol met voet, beschermhoes, kussens. Allemaal op de afgesproken dag thuis bezorgd. In de winkel sowieso al goed geholpen en toen we aangaven dat we perongeluk 1 verkeerde stoel hadden ontvangen werd er gelijk een afspraak gemaakt om deze om te ruilen. Met een gerust hart kan ik Gerrits Tuinmeubelen aan iedereen aanbevelen.
CvM
Een zware parasolvoet besteld waarvoor andere bedrijven tot 59,95 verzendkosten in rekening brachten. Bij Gerrits géén verzendkosten én mogelijkheid tot betalen met Klarna. Goede communicatie over de levering. Aanrader!
Hoe beoordeel je Gerrits Tuinmeubelen?
Jannie
Super geholpen om fijne stoelen te kopen waar mijn man met parkison lekker in kan zitten ,maar ook zonder hulp eruit kan komen .Fijn personeel zowel in de winkel als bezorger pluim ervoor
Sietske
Mooie prijzen en vriendelijke personeel
Alles netjes geregeld -
Esme
Hele fijne en goede service.
Bert
Uitstekende service, groot assortiment en kwalitatief goede meubelen voor een correcte prijs.
Evers
Prachtige zaak, ontzettend veel keuze in mooie tuinmeubilair en met vriendelijk personeel. Snelle levering en service (productiefout tafel) werd snel opgelost. Voor dit alles zeker 4 sterren. Wij hebben toch 3 sterren aangegeven omdat wij wel als tip aan de klanten willen meegeven om de stoelen langer en vaker te testen in de zaak. Helaas bleek thuis dat ik met geen mogelijkheid fijn op de aangeschafde stoelen ( 4 voor €956,-) kan zitten. Voor ons dus weggegooid geld.
Ed
Geweldige service, snelle correcte levering.
Anne
In de winkel prima geholpen. Gevonden wat ik zocht
Eric
Wij hadden vorig jaar 6 tuinstoelen gekocht, deze begonnen ongeveer een maand geleden bij de spijkertjes te roesten. Dit hebben wij gemeld bij de klanten service. Nog geen twee weken later werden de stoelen omgeruild voor nieuwe. Bij deze nieuwe waren er geen spijkertjes zichtbaar. Hier zaten geen kosten aan verbonden. Dit was heel netjes opgelost. Wij zullen ook zeker weer terugkomen. Volgend jaar hebben wij nog een parasol nodig. Echt top.
Tonnie
Vlotte en snelle behandeling. Uitstekend advies en meedenken. Snelle en accurate levering. Alles naar grote tevredenheid!
Henk Kerssies
Ze denken goed met de klant mee.
Jan
Kennis van zaken en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Lies
Prima service.
Ceciel
Goede service en nette levering
Margrietha
De bestelde loungeset werd na enkele dagen thuisbezorgd. Deze zit echt fantastisch goed! Helaas waren er twee kussenhoezen beschadigd. Na contact met de klantenservice te hebben gehad, werd dit supersnel en professioneel opgepakt. We ontvingen twee compleet nieuwe kussens! Kortom een geweldige ervaring!
Jannes
Snelle levering na het uitzoeken van onze tuinmeubelen.
Henning
We wonen in Duitsland en bezochten de prachtig ingerichte showroom in Emmen. Zeer mooie selectie van goedkope tot zeer hoogwaardige meubels. Zeer vriendelijk verkoopteam. We kozen voor een mooie tuinmeubelset. We konden ook genieten van een kopje koffie op de nieuwe meubelset. Een paar dagen later werden de meubels bij ons in Duitsland afgeleverd. Een geweldige ervaring van begin tot eind. Een duidelijke aanrader. Bedankt aan het Gerrits team. We komen zeker terug.
Ingrid
Super kwaliteit heel blij mee
Jan
Bij Gerrits 2 stoelen besteld voor op balkon.
Binnen enkele werkdagen bezorgd.
Netjes binnen afgesproken tijd.