Gérard Brinard
AnNo
Duidelijk en snel in huis, top
Zya
Mooie artikelen en snelle service!
Hoe beoordeel je Gérard Brinard?
Ria De Haan
Ik heb helaas nog niets ontvangen
Antwoord van Gérard BrinardBeste Ria,
We vinden het vervelend om te horen dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen en schrikken van de beoordeling. Wij begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral omdat het pakket ons magazijn dezelfde dag nog heeft verlaten. Omdat de bezorging door u in DHL werd gewijzigd naar een DHL Service punt waar tijdelijk geen afgifte mogelijk is vanwege een intern event, kunnen wij helaas geen invloed uitoefenen op het vervolgtraject. We hebben uw track & trace-code bekeken en u ontvangt een bericht van DHL zodra uw pakket daar kan worden opgehaald. Laat het gerust weten als we u verder kunnen helpen! -
Holly
Super goede kwaliteit. Ik volg ze al langere tijd, maar onlangs zijn ze helemaal vernieuwd en dat merk je aan alles!
Robert
Op tijd afgeleverd in deugdelijke verpakking
Charlotte
Super luxe spiegels! Precies waar ik naar opzoek was :)
Daphne Dieker
Slechte kwaliteit
A.M.M. Heijboer-Boll
snelle levering en altijd kwaliteit
Maria Alvarez
Product was prima in orde, was echter wel fijn geweest als ik een bevestiging had ontvangen van de bestelling.
Juliana Aye
Mooie producten
CM
Prima service, vlot en netjes, spiegel was goed verpakt en kon direct worden gebruikt.
Lotte
Geweldige service en kwalitatieve producten.
Adrie den Hartog
Mijn product is helaas nog altijd niet geleverd. Dit is volledig te wijten aan de "snelle" bezorging van DHL. Product had al twee dagen geleden bezorgd moeten zijn.
Marius Dullaert
Geweldige service, snelle reacties op. vragen.
Dion
Goede kwaliteit! Een make-up kwast en verlichtende spiegel gekocht. Heel blij mee!
Tiny Voskuil
Goeie en snelle service
WALTER DIGNEFFE
Goede kwaliteit, vlotte levering.
D. Heimensen
Enorme keuze en goede service. Artikel geheel overeenkomstig beschrijving op de website.
Andre Hermans
Super snelle levering, netjes ingepakt
Bellinda Notari
De binnenkant is rond & niet ovaal ; is niet geschikt voor ovalen ontsminking doekjes!
Antwoord van Gérard BrinardBeste Bellinda,
Wat vervelend om te horen dat uw artikel niet naar behoren is. Jammer dat u geen contact heeft opgenomen om samen tot een oplossing te komen maar direct een negatieve review schrijft. Overigens staat ook nergens aangegeven dat de betreffende watten pad houder geschikt is voor ovale watten pads. U heeft nog altijd het recht uw zending kosteloos te retourneren.
Coen van Gérard Brinard.