Gems by Loes
Maarten Van Beest
Mooie collectie en snel geleverd.
Gonnie van Aken
Heel fijn contact. Mijn vragen werden snelmenu goed beantwoord. Ik ben erg blij met mijn aankoop. En zeker extra om de aandacht die erin zit
Hoe beoordeel je Gems by Loes?
Aad Reijsbergen
Ik wilde graag ‘n Wateragaat, maar met ‘n licht-gekleurde buitenkant. Aangezien juist degene die ik mooi vind, verkocht waren, heeft Loes 3 stuks nieuwe, die aan mijn voorkeur voldeden, op de site gezet. Wateragaat is zeldzaam en bijna nergens verkrijgbaar en bij Loes heb ik ‘n hele mooie gekocht, voor goeie prijs. Dankjewel Loes 🙏🩵
Antwoord van Gems by LoesDank je wel Aad. Ik ben erg blij dat we samen hebben gezocht naar de juiste Wateragaat voor jou 🩵
Anouk
Hele mooie rozenkwarts lamp besteld!!! Top verpakt en super blij mee.
Antwoord van Gems by LoesWow wat een mooie review, dank je wel! Een Rozekwarts lamp is enorm fijn om aan te hebben staan en welke ruimte dan ook.
Judith
Loes is super lief en vertelt bij alles heel goed wat het is en vaak waar het vandaan komt. Ten eerste krijgt de verpakking van mij al een 10, en de stukken zelf zijn natuurlijk ook prachtig. Voortaan als ik graag weer mijn collectie wil uitbreiden weet ik dat ik weer naar Gems by Loes toe kan.
Antwoord van Gems by LoesDank je wel Judith! Heel graag gedaan en je hebt super mooie stukken uitgezocht. Ze hebben vast een mooie plek gekregen ♥
Michel
Ik heb het adres gevonden via Google, ze heeft een hele mooie collectie aan huis, heeft verstand van zaken en is zeer service gericht. De prijs kwaliteit verhouding is ook zéér goed, al met al een dikke aanrader.
Antwoord van Gems by LoesWat super Michel, om jouw review te lezen! Je hebt dan ook mooie stenen uitgezocht, waaronder Amethist en prachtige armbanden.
Sam Talagani
Product (edelsteen) is precies zoals op de foto's, snel geleverd en attent kleine toevoeging gekregen.
Antwoord van Gems by LoesDank je wel Sam voor deze mooie review!
Susan
Super mooie top producten, snel geleverd en zo mooi ingepakt. Heel blij met mn aankoop, het is nog mooier in het echt..WOW de energie spat ervan af.
Antwoord van Gems by LoesAh wat enorm mooi om je review te lezen. Super veel dank!
Brenda
Een mooie zeepdispenser besteld met bergkristal. Erg tevreden over. Het voelde goed. Het was leuk ingepakt met een kleine attentie erbij.
Antwoord van Gems by LoesIk ben blij te lezen dat de mooie Bergkristal zeepdispenser je bevalt. En dank voor de complimenten!
Stephanie
Prachtige lamp, ben er echt heel erg blij mee.
Antwoord van Gems by LoesEnorm fijn om te horen! Dank je wel voor je review.
Cheyenne Weele
Snelle verzending, netjes verpakt en zeer klantvriendelijk
Antwoord van Gems by LoesDank je wel Cheyenne voor deze mooie Review, heel graag gedaan!
Bee Veenstra
Snelle levering, alles erg netjes en goed/leuk verpakt! De stenen en andere objecten zijn van erg goede kwaliteit en ik vind ze mooier dan verwacht. Erg blij met mijn yooperlite bol :)
Antwoord van Gems by LoesWat enorm fijn om te lezen Bee. Je had ook een erg mooie bestelling! Dank je wel voor de complimenten.
wendy
Super snelle verzending.
Goede qualiteit armband.
En ook met vragen beantwoorden is ze snel.
Leuk en goed in gepakt met een leuke kaart.Antwoord van Gems by LoesJe hebt dan ook een prachtige Jade Bangles uitgezocht. Dank je wel voor je mooie review!
Marion
Mooie webshop en een goed contact als je vragen heb een goede aanrader.
Ben heel tevreden
Antwoord van Gems by LoesWat een mooie compliment. Dank je wel! Daar doe ik het voor :-)
Maaike Rood
Prachtige collectie!
Ontzettend snelle reactie en fijn contact!
Een aanrader!!!Antwoord van Gems by LoesDank je wel Maaike! Je had ook een erg mooie bestelling. Ik hoop dat je dochter en kleinkinderen blij waren met hun cadeautjes :-)
Rafael
Zo, n Prachtige Kwaliteitsvolle stenen en met liefde ingepakt, super snelle levering en super behulpzame service in alles en ben super blij met mijn Crazy Lace Agaat en Fluorietschijf en dank je hartelijk voor het geschenkje erbij. Lieve groetjes Rafael van Antwerpen
Antwoord van Gems by LoesWat een lieve, mooie en attente review, enorm veel dank! Jouw mooie bestelling heb ik naar België mogen verzenden en ben blij te horen dat alles goed is ontvangen.
Vanessa Bender Bemond
Echt waar een mooie aankoop gekocht ontzettend blij mee. Service en verzending uitstekend.
Antwoord van Gems by LoesZeker een mooie aankoop. De Agaat geode was één van mijn favorieten, je kan hem mooi neer zetten en op die manier schitterde hij je tegemoet. Dank voor je mooie review!
N.F.
Ik ben erg blij met mijn bestelling! Het was een feestje om mijn bestelling uit te pakken. Alles is stevig maar ook leuk ingepakt. Ik heb een pyriet, aquamarijn, citrien, opaal en aragoniet roosjes gekocht. En ze zijn prachtig, het zijn stuk voor stuk prachtige edelstenen. Wat ik ook erg fijn vind, is dat je of de steen krijgt die je ziet op de foto of echt iets vergelijkbaars. Dan weet je wat je krijgt. En je krijgt er ook een cadeautje bij. Het is duidelijk zichtbaar dat Loes met aandacht en zorg de stenen kiest en inpakt! Ik had van te voren een paar vragen en daar heb ik ook snel een reactie op gekregen.
Antwoord van Gems by LoesWat een super mooie, attente en lieve review! Jouw bestelling was ook enorm leuk om in te pakken, lekker divers en allemaal even mooi.
Heel graag gedaan en geniet van je mooie stenen! -
Lotte
Mooie en kwalitatief goede stenen, fijne energie, super leuk en aandachtig verpakt!
Antwoord van Gems by LoesSuper fijn jouw review, dank je wel! Je bestelling was divers en ik vond het een feestje om ze in te pakken. Geniet ervan!
Jeannette
Super snelle verzending!
De stenen waren goed beschermd verpakt en het uitpakken was een feestje!
Hele mooie verpakking en een leuk handgeschreven bericht. Hier ga ik zeker nog eens bestellen!!Antwoord van Gems by LoesWat mooi om dit te lezen Jeannette. Het was een erg mooie bestelling die je had geplaatst en ik ben blij te lezen dat je het uitpakken zo hebt ervaren. Tot een volgende keer ♥