Geheimedeals.nl
I.p.a Oijen
Geweildige service en.super mooi product en mooi op tijd .en het team compliment ervoor.
Guy Ramaekers
Hoe beoordeel je Geheimedeals.nl?
Gerrit Slurink
Prima kwaliteit en snelle levering!!
Josephus Oosterman
@ van de 3 bestelde producten werden er 2 zonder overleg gecanceld, wel werd het geld redelijk snel terug betaald. Maar, dus geen vooraf melding van de reden.
Antwoord van Geheimedeals.nlHallo Josephus,
Ik heb de e-mail die wij u hadden verzonden privé hier naar u toegezonden. Waarschijnlijk is het in de spambox terecht gekomen. Mocht u uw review willen aanpassen dan waarderen wij dat zeker.
Excuses voor het ongemak!
Christian -
Pim
Erg tevreden met de bestelling die gister is binnengekomen. Zeker voor deze prijs. Dankjewel!
Kim
Goede ervaring met geheimedeals.nl! Uitstekende prijzen, snelle levering en een mooie website. Klantenservice is behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die van goede deals houdt!
Thijs Verbeek
Heb hier een paar keer al besteld, nette levering en goed op tijd. Ik ga hier vaker shoppen, de prijzen zijn top.
Simon
Leuke website met goede aanbiedingen. Heb 1x besteld en werd de volgende dag meteen geleverd. Zou zo weer hier bestellen 😃
Eline
Erg verrast van de goede deals, heb inmiddels twee keer besteld en had het snel in huis!
Robert
Hele scherpe prijzen en mooie producten
Hijlkema
Leuke aanbiedingen elke dag
Chris
Topsite elke dag nieuwe aanbiedingen