Geboortestoeltje
Waaronder het grootste assortiment geboortestoeltjes en stoeltjes met naam waar zowel het geboortekaartje als vaste ontwerpen op worden bedrukt.
Andere leuke kraamcadeaus die wij verkopen zijn:
-Loopfietsen met naam
-Koffertjes met naam
-Lampjes met naam
-Kussen met naam
-Geboortespiegels
Kortom de allerleukste kraamcadeaus waar de naam van het kindje centraal staat.
www.geboortestoeltje.com
Caroline
Fijn contact en snelle levering
Talitha
Ik had echt meer kwaliteit verwacht van dit stoeltje/sticker. Ik had al wel gezien dat het een ikea stoeltje was maar ik ging ervanuit dat de afwerking van de sticker echt beter was. Ik heb ruim 30 Euro betaald voor de sticker want stoeltje is €18,- bij Ikea en €7,-verzendkosten en ik heb €62,- betaald. De sticker zit er scheef op en er zit al viezigheid op/aan. Ook is de tekst niet helder zoals op het geboorte kaartje. 1 grote zware teleur stelling ik durf dit cadeau niet eens te geven. En heb dus €62,- in een bodem loze put gegooid. Baal hier echt enorm van! Dus mensen aub zorg dat je geen kwaliteit verwacht van de afwerking want dit is echt slecht voor die (belachelijke) prijs!
Hoe beoordeel je Geboortestoeltje?
Henny Stoelhorst
Goede service, snelle levering, goed e mail contact.
Carine Baert
Geweldige service. Altijd bereikbaar en snelle levering.
Esther
Snel geregeld - mooi resultaat!!
Elvira Balázs
Goede en snelle service
Lia Stins
Mooi product, de eerste is alweer 9 jaar terug gemaakt en is nog steeds mooi en over de andere 4 zijn ook zeer tevreden, met name de kleinkinderen.
Ineke Overgaag
Mooie tafel en stoeltjes
Dieneke van den berg
Snelle levering, prachtig en netjes gedaan!
Carine
Goeie ervaring, werd vlot aangepast aan mijn wensen , super tevreden
Koffiemax
Leuke stoeltjes, snel geleverd! Top kraamkado!
A. Pol
Leuke cadeaus
Adriaan Klijn
Snelle service en snel verzonden. Resultaat is ook erg mooi.
Anneke
Goede kwaliteit, uitstekende service.
Martijn
Sticker is erg goed. Er zaten wat kleine beschadigingen aan de hoeken van de rugleuning. Dit is wel jammer voor een nieuw product.
Arianne
Superleuk geboortestoeltje met opdruk van geboortekaartje
Irma Le Noble
Goed beschreven wat je hebt besteld service is goed levering op tijd ook fijn .
Jeannette Scheffer
Goede en snelle service
Gerda Hooghordel
Snelle levering en weer prachtig stoeltje van het geboortekaartje
Maurice
Snelle reactie tijd bij vragen en keurig op de hoogte gehouden van de stappen en een heel mooi stoeltje. Ik ben heel erg tevreden!