Geboortegift.nl
Hier vind je de leukste en meest creatieve babycadeaus, luiertaarten en kraampakketten voor die speciale nieuwe spruit in jouw leven. Ontdek onze unieke, handgemaakte creaties en maak het kraambezoek extra bijzonder!
Rene Zents
Mooi gemaakt, korte levertijd.
Eric Smismans
Snelle en correcte levering...en een héél leik kado!!! Top!
Hoe beoordeel je Geboortegift.nl?
Anuschka
Vlindertaart besteld, heel leuk gemaakt.
Goede service, nette prijzen, snelle levering.
Een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen en raad dit bedrijf zeker aan -
Amanda
Goed contact en snel geleverd
Tanja
Zo slecht dit!!!daar ikzelf een paar dagen niet in het land was gemaild dat of het goed was daar ik de taart zaterdag kwam ophalen!sta je er voor de deur wordt je doodleuk verteld dat je over 3weken maar terug moet komen ivbm vakantie!!!!! Wat dacht je terwijl je een cadeau van zestig euro besteld....dat je dan je kraamvisite met drie weken kunt uitstellen? Dadelijk passen de luiers niet ens meer! Echt triest dit.....
Antwoord van Geboortegift.nlDank je wel voor je bericht. We snappen dat het ontzettend balen is als iets niet loopt zoals je had gehoopt, zeker als je een kraamcadeautje op een bepaald moment nodig hebt. Toch willen we wel graag iets van onze kant toelichten, want jouw reactie verraste ons een beetje.
We hebben je namelijk meerdere keren gemaild om te vragen wanneer je het cadeautje wilde ophalen. Daar kregen we helaas geen reactie meer op. Omdat we wisten dat we bijna op vakantie gingen, hebben we zelfs aangeboden om het nog op vrijdagavond mee te geven – terwijl we toen al druk bezig waren met inpakken. Op zaterdag, toen je ons belde, waren we inmiddels al onderweg. Toen konden we dus helaas niets meer regelen.
Op onze website staat ook al twee weken duidelijk aangegeven dat we met vakantie zijn. Natuurlijk is dat niet ideaal qua timing, maar we proberen het altijd zo goed mogelijk te communiceren. Het cadeautje blijft gewoon netjes bewaard, dus dat komt echt nog goed. Als je het liever niet meer wilt, kun je natuurlijk altijd annuleren – daar doen we niet moeilijk over.
We vinden het jammer dat je er zo van baalt, en we hopen dat je het vanuit onze kant ook een beetje begrijpt. -
karin Bruinsma
Prachtige luiertaart ontvangen, zelf samengesteld maar het eindresultaat mag er zijn! Super blij mee! En ik denk dat degene die hem gaat ontvangen het ook heel erg mooi zal vinden!
Arim van Oijen
Zo op de foto een mooi samengestelde pakket! Helaas niet in het echt kunnen bewonderen, omdat ik hem gelijk bij de kersverse ouders had laten leveren. Klantenservice is echt on point! Ik kreeg binnen 24 uur een mail, dat helaas het pakket niet geleverd kon worden zoals aangegeven. Heel netjes!
Krista Cambré
Super mooie luiertaart met leuke knuffels en extra’s
Sandra
Leuke producten om samen te stellen. Goed in elkaar gezet en netjes verpakt. Ik heb de Jeep besteld. Ik ben alleen blij dat ik hem naar mijn prive adres heb gestuurd want er was waarschijnlijk zo met de doos gegooid tijdens vervoer dat de onderdelen los lagen in de verpakking ondanks het zorgvuldig inpakken. Waarschijnlijk ook lastig om hier iets mee te doen. Maar alles weer in elkaar gezet en het is een top kado!
Victor Van Dijck
Super mooi cadeau en snel geleverd top.
Roy Schaefer
Ik had een bedrukking erbij besteld en niet ontvangen eveneens de speen mat naam zat er niet bij. Ook de kaart met tekst was niet meegeleverd
rob de wolff
Nog steeds niks ontvangen
Antwoord van Geboortegift.nlBeste Rob,
Het ingegeven adres was te lang, en DPD heeft dit pakket apart gezet. We hebben hier vandaag bericht van gehad en aanpassingen gedaan zodat het pakket alsnog verzonden wordt. Wij kunnen hier echt helaas niks aan doen, hopelijk wil je daarmee je 1-ster review aanpassen? -
René van leiden
Geweldige service en gewoon op en top verzorgd. Super netjes ingepakt en verstuurd. Mijn oprechte complimenten.
Margriet Pellaupessy
Beste team van Geboortegift, De service van Geboortegift is uitstekend! In de afgelopen jaren toen ik nog bij BAM werkte heeft het team altijd een meer dan fantastische en klantvriendelijke service gegeven, en dit is ook klantbindend. Ze zijn tevens goed te bereiken. Nu ik met pensioen bent en wederom van hun service gebruik heb mogen maken, is dit nog steeds voor mij heel belangrijk en mijn dank hiervoor. Ga zo door en jullie site ziet erg goed uit, mijn complimenten! Hartelijke groet, Margriet
Ineke
Super mooie luiertaart.Snelle nette levering.
Arjan de Jong
Het is een heel mooi kraamkado, echter bezorging duurde naar mijn idee wel wat (te)lang. Maar kado is prima ontvangen
Louise van Hemert
Goede servi
Ron
Komen niet na waarmee ze zo hard schreeuwen op hun website! “Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden”. Gelukkig was er wel tijd om een mailtje te sturen dat het vanwege de enorme drukte, niet gelukt was om diezelfde dag nog het pakket te versturen en dit uiterlijk vrijdag, of NA het weekend zou gebeuren. Ze liepen vanwege de enorme drukte een aantal dagen achter…… Als dat zo is, waarom pas je dan de kreet op de website niet aan en laat je daar weten dat je een paar dagen achterstand hebt en de bestelling daardoor iets langer gaat duren. Nu voelt het als misleiding en bedrog.
Antwoord van Geboortegift.nlHoi Ron,
Bedankt voor je bericht. Jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in onze belofte rondom de verzendtijd. We begrijpen je frustratie helemaal, want het is natuurlijk vervelend als je iets op tijd verwacht en het dan later blijkt te komen dan gehoopt.
We proberen ons inderdaad te houden aan “voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden”, maar ons aanbod bestaat uit veel verschillende producten die elk hun eigen manier van verwerken hebben. Sommige cadeautjes zijn snel klaar, maar er zijn ook dingen waar specifieke collega’s aan werken, omdat niet iedereen alles kan maken. Als er dan nét een drukke dag tussen zit, of een collega minder beschikbaar is, kan het gebeuren dat we het net niet halen. Ons productieteam doet dan juist extra hun best om alles zo snel mogelijk af te krijgen.
Wat we altijd doen als het niet gaat lukken, is direct een mail sturen. Dat doen we omdat we liever eerlijk zijn dan stil blijven. Mensen die écht haast hebben, nemen meestal even contact op via de telefoon of WhatsApp – in zulke gevallen werken we zelfs 's avonds door om te zorgen dat het op tijd lukt. Die ruimte is er dus altijd, maar dan moeten we het wel even weten.
Hopelijk is het cadeautje zelf ondanks de vertraging toch goed in de smaak gevallen. Mocht je in de toekomst weer iets willen bestellen, laat het dan gerust weten als het snel moet, dan denken we graag mee. -
Helma Schouwenaar
Luierwieg mooi gemaakt. Een aanrader voor een kraam/ babyshowecadeau. Netjes verpakt
Rianne
Luier taart is net zoals op de foto, was snel binnen, goed en netjes ingepakt. Wel jammer dat het knuffeltje op de luier taart los zit.