Gear Point | Gear for Professionals BV
Wij zijn onder andere de officiële distributeur/importeur van Salomon Forces (Benelux), UF Pro (NL), 5.11 Tactical (Benelux) en Mechanix Wear (NL).
J
Precies wat ik nodig had.
Brouwer
Supersnelle levering en uitstekend product. Dik tevreden.
Hoe beoordeel je Gear Point | Gear for Professionals BV?
CONRADO MAUL
Fast, efficient, helpful
Gerard S
De juiste gear voor militair of outdoor
Igor Campfens
Snelle levering,uitstekende service!
Peter Honcoop
Geweldige service en gear!
Andre hermans
Fijne service
Patrick
Snelle levering. Salomon Quest 4D GTX Forces schoenen zitten lekker.
Tim den Uil
Correct en snel afgehandeld =)
Georg schreuder hes
Goed advies, geweldig assortiment
Ivan Marchuk
Received my order the next day, safely packaged. The client service was also responding very quickly and on point.
Marco 't Hart
Een winkel met mooie producten, goed advies en vriendelijk personeel.
Hanno
Slechte (retour)service. De doos van het product was met tape verzegeld, waardoor zij het product (à €209,-) niet wilden innemen. Het geld wordt niet teruggestort. De schoenen zijn ongedragen en splinternieuw.
Antwoord van Gear Point | Gear for Professionals BVHartelijk dank voor het plaatsen van uw review. We waarderen de feedback van onze klanten enorm, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren.
We begrijpen dat u een kritische kanttekening heeft geplaatst bij ons retourbeleid. We hebben uw pakket ontvangen en zoals altijd gecontroleerd. Het product zat netjes verpakt, maar toen we de zak openden, zagen we dat de doos ook nog was dichtgetapet.
Ons retourbeleid vraagt dat artikelen in nieuwstaat bij ons terugkomen, zodat ze nog opnieuw verkocht kunnen worden. De doos hoort daarbij en kan helaas niet los besteld worden, waardoor we deze niet kunnen vervangen.
Conform onze voorwaarden kunnen we artikelen die niet in nieuwstaat verkeren niet retour nemen. Op onze website vindt u onder ‘Retouren en Garantie’ meer informatie en een voorbeeld van een retour die om dezelfde reden is afgewezen. Bekijk dit eventueel hier: Retouren en Garantie.
We hopen dat u onze overwegingen begrijpt en danken u nogmaals voor uw feedback. -
Wouter van der Leeuw
snelle levering, en ze hebben verstand van hun producten
Terry
Goede kwaliteit en zeer snel geleverd
Borys Obelets
All super. Recommend it.
Sebastiaan Reedijk
Goede service en top kwaliteit aan uitrusting
Max Massop
Vakkundige geholpen door Lesley, hij wist waar hij het overhad en kon het juiste product matchen met de situatie waar hij gebruikt voor zou worden.
Jeroen Löhr
Snelle levering.
roy
Super gave winkel. Niet alleen voor de liefhebber, maar ook voor de professional. Leuk en zeer ingelezen personeel. Aanrader!