GcProducts
Zoek u eens iets anders of wilt u opvallen tussen al die 'standaard' Geocaching producten die elke andere Geocaching winkel verkoopt? Zoek dan niet verder, GcProducts levert o.a. maatwerk Travelbugs, Caches, Zaklampen, Stickers, Geocoins, etc etc. Daarnaast zijn wij de grootste leverancier van Wooden Geocoins in de Benelux. Gratis ontwerpservice!
Ook voor een unieke koffiemok, klok, onderzetter of glas met opdruk kunt u bij ons terecht. Niet alleen met Geocaching kunnen wij u helpen maar ook een uniek product voor bijvoorbeeld jubileum of bruiloft kunnen wij voor u leveren. Alles per stuk of grotere hoeveelheden en natuurlijk een persoonlijke service
Forzaede
We hadden woodies besteld. Het ontwerp was niet helemaal oke. Er werd netjes contact opgenomen met daarin een voorstel om dit aan te passen. Daarna hadden we de nieuwe woodies met 2 dagen in huis en zien er uitstekend uit. Prima product en service 👍👍
Lennard Koudijs
Zeer persoonlijke klantgerichte service. Ze maakt het product helemaal naar wens. En het eindresultaat mag er wezen!! Zo mooi gemaakte Woodies. Ben er erg blij mee!
Hoe beoordeel je GcProducts?
IvN
Goed meedenken met onze wensen, snelle productie en supersnel in huis
martine
Topwinkrl. De service is altijd super. Denken met je mee als je woodies wil maken en doen er alles aan om je tevreden te laten zijn met je aankoop.
Annemieke Lebbink
Supersnelle service en levering en fijn contact met mij als nieuwe geocacher. Aanrader!
Bianca Buis
Snelle levering en mooie woodies!!
Patricia Teunissen-Peters
Op tijd bezorgd, acceptabele bezorgkosten, leuke woodie cadeau
Stephen van der Wagt
Goed geregeld ! Dank !
Suzanne Patelski
Al 3 jaar bestel ik woodies en andere geocachingproducten bij GC Products. Zoals altijd heeft Evelien een idee van mij perfect weten uit te werken tot een eindproduct dat mijn verwachtingen ruimschoots overstijgt. En dat is knap want met elke bestelling is mijn verwachting weer ietsje hoger vanwege voorgaande resultaten. Ze denkt enthousiast mee en weet elk idee zo uit te werken dat het past en mooi wordt.
Het is fijn samenwerken. Snelle reactie, vriendelijk, behulpzaam en de producten zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Tijdens het hele proces ontvang ik regelmatig updates zodat ik weet waar we zitten in het proces. Uiteraard wordt mijn volgende bestelling ook weer bij GC Products geplaatst!
Bedankt Evelien voor de fantastische woodies en stempel! -
papa nijlpaard
geweldige service, zorgvuldig, geduldig en zeer professionele houding om tot het juiste ontwerp te komen dat uiteindelijk heeft geresulteerd in een levering, die volledig voldeed aan de verwachting.
Anja Kersten
Snel verzonden, fijn!
Sander Kikkert
Top service en mijn zoon is ook super blij met de koningsdag woodie.
Jorieke
Snelle service, mooie ontwerpen. Kwalitatief heel goed.
olaf v d Getzie family
Geweldige mensen ,goede spullen ,altijd weer gezellig om ze te spreken.
W.S.
Zoals altijd een perfecte bestelling!
A.J. Bruin
Door mij te laat bestelde producten toch nog op tijd geleverd top deze service.
Irma
Snelle service, mooie kwaliteit wooden geocoins, op maat gemaakt ontwerp
Saskia
Alles heel goed geregeld. Snel antwoord en voorbeelden voor mijn stempel en geocoin. Heel tevreden met mijn bestelling. Ik zou iedereen aanraden om te kiezen voor CgProducts.
Éric Curaudeau
Bedankt voor de kwaliteit van de dienstverlening, snelheid van uitvoering en beschikbaarheid. Het is een plezier om met je samen te werken.
We zijn blij met de service.
Merci pour la qualité du service, la rapidité d'exécution et la disponibilité. C'est un plaisir de travailler avec vous.
Nous sommes ravis du service. -
Peter Lindeman
Supersnel geholpen, in paasweekend contact gehad en direct na pasen werden de woodies gemaakt en direct verstuurd. Helemaal top! Super mooie woodies!