Garden Select
Suzan de Leeuw
Goede service, snelle levering -
Peter Himpe
Ik word gevraagd een beoordeling te geven maar had nog niets ontvangen. Dan eerst kreeg ik bericht dat het ging geleverd worden door post nl. , dan plots bericht dat dit niet lukt en dat ik dit op een ophaalpunt zelf zal moeten ophalen. De dag erop een mail dat ik zelf bijna 7 km moet rijden om in een andere gemeente het pakket af te halen. Bij bestelling stond er “thuis geleverd”…
Antwoord van Garden SelectBeste,
Kunt u contact met ons opnemen over het geen waar u niet tevreden over bent?
Wij willen ons altijd verbeteren en daarom hebben wij graag feedback mochten er klachten zijn.
Ik zie dat u de bestelling wel binnen enkele dagen heeft ontvangen.
Ik hoor graag van u.
m.v.g. Team Garden Select -
Hoe beoordeel je Garden Select?
Goldfish
Snelle levering, goed product
Iwona
Ik raad het niet aan vanwege de zeer lange levertijd.
Antwoord van Garden SelectBeste,
Vervelend dat u langer heeft moeten wachten op uw bestelling dan normaal het geval is. Op bloembollen hanteren wij wel een iets langere levertijd, omdat wij onze klanten verse bloembollen willen aanbieden, U kunt de levertijd bij de producten vinden.
U kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen wat de staat van uw bestelling is, wij helpen u dan graag!
Als er verder vragen zijn, dan hoor ik dat graag.
m.v.g. Team Garden Select
winfried lemmens
correcte levering
Thao De jong Le
Niet goed
Antwoord van Garden SelectHallo Thao,
Kunt u ons een mail sturen over het geen waar u niet tevreden over bent, wij willen dit graag goed met u oplossen.
Anton Franzen
Ik heb maar een deel van de bestelling ontvangen, en nog geen bericht wanneer de rest word geleverd
Antwoord van Garden SelectHallo Anton,
Wij hebben contact met u gehad, dat uw bestelling in 2 delen wordt geleverd. U heeft beide bestellingen in goede aarde mogen ontvangen.
Ik wens u veel plezier met uw aankopen.
Will De Jong
Snel geleverd
PCL Stoop
Prima producten voor een mooie prijs
Lian Levoleger
Alles was goed
John Akkerman
Ik ben zeer tevreden over de bestelling, op tijd en keurig verpakt.
Manon van Heusden
ik raad deze winkel niet aan.
Antwoord van Garden SelectBeste Manon,
Wij hebben met u contact gehad en gelukkig is het opgelost en heeft u de bollen mogen ontvangen.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Ik wens u veel plezier met uw aankoop.
patrizio ganda
Overzichtelijke site, zeer correcte levering.
Mary Lemstra
Goede prijs, de levering was erg snel. Ik weet niet of de tulpenbollen echt van goede kwaliteit zijn. Dat zal ik pas weten als ze uitkomen.
Frank Meuche
Schnelle Lieferung und alles wie beschrieben und gut verpackt angekommen, Danke.
Elbert Olijrhook
Alles klopte, oké.