GameshopX.nl
Robbie Plets
Vlotte en correcte service!
Matties Smeets
Mijn product kwam zeer vuil binnen. 2 van de 3 Skylanders hangen vol met zwart plakkend spul. Niet oké
Antwoord van GameshopX.nlBeste Matties,
Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Onze oprechte excuses dat het product niet in de staat is aangekomen die u van ons mag verwachten. Dit is uiteraard niet onze bedoeling, en we begrijpen dat dit voor u erg vervelend is.
Door de drukte kan er helaas een foutje zijn gemaakt bij de kwaliteitscontrole, maar dat mag uiteraard niet gebeuren. We willen dit graag snel voor u oplossen. Zou u contact met ons willen opnemen via info@gameshopx.nl? Dan kijken we direct hoe we dit probleem naar tevredenheid kunnen rechtzetten, bijvoorbeeld met een vervanging of een passende vergoeding.
Wij waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt om onze processen verder te verbeteren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen.
Marlon
Team GameShopX -
Hoe beoordeel je GameshopX.nl?
Wenda Bettinger
Wat een fijn bedrijf.Door post NL pakje zoek hebben ons zeer goed geholpen dat ik mijn pakje toch voor kerst in huis heb.Dank je wel
Kylie Vrancken
Ik heb nog niks ontvangen maar ze zijn bezig met het proberen op te lossen. We gaan zien
Thomas Aerts
Het spel werkt niet
Antwoord van GameshopX.nlMeneer uw spel is krasvrij geleverd. Daarnaast hebben we gewoon een goedwerkende klantenservice voor dit soort dingen ipv een review.
Mvg GameshopX -
A Smit
Mijn product is niet eens aan post nl afgegeven. Niets gehoord van gameshopx
Antwoord van GameshopX.nlBeste A Smit,
We hebben u een mail gestuurd. Het lijkt fout te gaan bij post.nl -
Piet Hekstra
Wii sports geeft een foutmelding.
Antwoord van GameshopX.nlBeste Piet,
U kunt de klantenservice mailen voor dit soort dingen zodat we het kunnen kijken of we het op kunnen lossen.
Mvg GameshopX -
Cor Kos
Top service en snelle levering
Antwoord van GameshopX.nlBedankt en veel plezier met uw bestelling!
Martijn Strobbe
Snelle respons
Petra Nauta
prijzen zijn goed en het word netjes verpakt!
Greg Ryl
super snel,gr,greg
J Koelewijn
Had een spel gekocht voor mijn zoon van €3 en ik wilde deze ophalen en een afspraak maken, ze gaven aan bij mij in de buurt te zijn en zouden het spel wel komen afgeven! Super service 5 sterren!!
Michel Shuqair
Voordelige gebruikte software. Heel snel geleverd. Ben erg tevreden.
Edwin E
Snel en makkelijk bestellen, leveren. Goed gedaan.
Erik
Prima verzending, goede prijs ook voor het apparaat. Alleen is het ding behoorlijk vies. Er zit een soort plakkerig slijm aan de binnenkant waardoor de deksel moeizaam opengaat. Ook zitten er aangekoekte plekken op de buitenkant.
EDIT: Na deze review kreeg ik binnen een uur reactie met een vriendelijk bericht en tegemoetkoming. Wat mij betreft goed opgelost!Antwoord van GameshopX.nlBeste Erik, bedankt voor je eerlijke feedback en voor het kiezen van GameShopX. Onze excuses dat het apparaat niet in de optimale staat bij je is aangekomen. Bij GameShopX reinigen we elk apparaat grondig voor verzending, maar het lijkt erop dat we in dit geval een foutje hebben gemaakt. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven.
We hebben inmiddels contact met je opgenomen en een kortingscode aangeboden om dit goed te maken. Jouw feedback helpt ons om onze service te verbeteren, en we danken je voor je geduld en begrip. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om ons te bereiken! -
Jolien A
Goede service, er was even een missing gebeurt met ons pakketje die op het verkeerde adres geleverd was. Maar dit was snel opgelost op 3dagen was ons pakketje dan toch bij ons. Dus al bij al nog snelle levering.
Pascal Merks
Goed verpakt Ben er blij mee
H Morchid
Snelle levering en goede prijs kwaliteitsverhouding.
Ms
Goeie service
Top product
Alleen de levertijd maarja das postsorteer gebeuren
Robbie Plets
Vriendelijke en vlotte service!