Fruitkist.nl

Fruitkist.nl

Fruitkist.nl bezorgt door heel Nederland fruit. Je kunt een fruitkist cadeau geven en eenvoudig online bestellen. Wanneer je op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, bezorgen wij binnen één dag door heel Nederland.

Wij werken samen met onze regionale fruitleveranciers. Hierdoor leveren wij kwalitatief het beste fruit! Ook kun je bij ons terecht voor werkfruit. Wij bezorgen het fruit op je werk met regionale versspecialisten.
9,2
Filter 489 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 487 met beschrijving

• Arnout Kosters
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Goede service, keurig met track en trace op de hoogste gehouden. Aflevering om onduidelijke reden een dag later.

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat betreft de vertraging bij onze vervoerder gaan wij naar informeren. Fijne dag gewenst namens team Fruitkist.nl

• els bakkenes

snelle levering

Antwoord van Fruitkist.nl

Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de snelle levering!

• Hoe beoordeel je Fruitkist.nl?

• Jouke Tuinstra
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Het verschil tussen bestel plaatje en werkelijkheid levensgroot .

Goedemiddag,

Wij versturen exact de aantallen en verpakking van de fruitmand zoals afgebeeld. We hebben om een foto gevraagd die u niet kon aanleveren. Zoals ook gemaild, mocht er een fout aan onze kant zijn gemaakt bieden wij altijd een nette oplossing in de vorm van uw aankoopbedrag retour of een nieuwe fruitmaand. Helaas gaf u aan het hierbij te willen laten.

• Elsa Lopata
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Helaas zat het fruit biet in ee kist maar in de doos. Dat is dan jammer.

Antwoord van Fruitkist.nl

Goedemiddag, we hebben na uw melding een nieuwe fruitkist opgestuurd. Fijn dat we het op hebben kunnen lossen. Fijne middag gewenst, team Fruitkist.nl

• M. Hermans
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Wanneer een personeelslid ziek is, laat ik altijd via Fruitkist.nl een lekkere dosis vitamines bezorgen. Het ziet er erg verzorgd uit en het fruit is van goede kwaliteit. Het wordt altijd enorm gewaardeerd!

Antwoord van Fruitkist.nl

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat alles naar wens is! Team Fruitkist.nl

• Marcel montforts
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Het fruit was perfect, precies op tijd, en alles volgens afspraak

Antwoord van Fruitkist.nl

Beste Marcel, fijn dat alles perfect en op tijd was, goed om te lezen! Fijne dag gewenst namens team Fruitkist.nl

• Esther
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Goede inhoud van de mand! Communicatie met Fruitkist heel goed.

• Bert Muller
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Prima partij, komt op tijd de afspraak na en goede kwaliteit!

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en fijn dat alles naar tevredenheid is geleverd!

• Pieter Haarman
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Goede service, snel besteld en geleverd. Top!

Antwoord van Fruitkist.nl

Geachte heer Haarman, hartelijk dank voor mooie beoordeling! Aangezien het de 500e beoordeling is met een gemiddelde van een 9,3 bieden we u een gezonde attentie aan. Gezonde groet van team Fruitkist.nl

• Sumer
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Ik heb een fruitkist besteld en deze is door mijn collega in perfecte staat ontvangen. Bovendien is de klantenservice ontzettend behulpzaam en vriendelijk.

Ik raad fruitkist.nl ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit en betrouwbare service!

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

• Cor de Ruiter
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Snelle levering op het juiste adres. Top

Antwoord van Fruitkist.nl

Bedankt voor uw bestelling en fijn dat u tevreden bent over de snelle levering!

• M. Hermans
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Als één van onze medewerkers ziek is, versturen wij sinds enige tijd de fruitkisten van Fruitkist.nl. De site is duidelijk, het bestellen eenvoudig, de service uitstekend, het fruit van goede kwaliteit en het ziet er leuk en verzorgd uit. Ook de klantenservice is makkelijk benaderbaar en geeft snel en duidelijk antwoord. Een echte aanrader dus!

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat u tevreden bent over de samenwerking en de kwaliteit van het fruit! Team Fruitkist.nl

• Corine

Prima service

Antwoord van Fruitkist.nl

Beste Corine, bedankt voor je review en fijn dat je tevreden bent over onze service. Fijne dag gewenst namens team Fruitkist.nl

• Mark Klopman
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Snelle levering en een geweldige fruitmand. Top service en goede kwaliteit

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent met de geweldige fruitmand! Team Fruitkist.nl

• Stefan
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Fijne webshop en snel bezorgd!

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk dank voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent over de snelle bezorging!

• T Verhallen
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Een probleem werd snel en goed opgelost.

Antwoord van Fruitkist.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling en terugkoppeling dat alles naar tevredenheid is opgelost. Team Fruitkist.nl

• Robbert Kruize

Perfecte kwaliteit

Hartelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling! Team Fruitkist.nl

• Esther Algra
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Goed verzorgde fruitkist met een leuke variatie aan fruit!

Antwoord van Fruitkist.nl

Beste Esther, bedankt voor je beoordeling en fijn dat je tevreden bent over de variatie van ons fruit. Team Fruitkist.nl

• Marjan Blok

Zeer tevreden goede service

Antwoord van Fruitkist.nl

beste Marjan, bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je zeer tevreden bent over onze service. Team Fruitkist.nl

• Eric
    Geverifieerde klant van Fruitkist.nl

Mooie fruitkist en goede service!

Antwoord van Fruitkist.nl

Beste Eric, bedankt voor beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over onze service. Team Fruitkist.nl