Fourniturenkraam.nl
Maria
Goed assortiment en een snelle service. Netjes en klein verpakt.
Betty Helder
Prachtig materiaal, precies wat we besteld hadden en niet duur.
Hoe beoordeel je Fourniturenkraam.nl?
Manon
Gisteravond een super goede levering gekregen, ben er zo blij mee!!
Hanneke
Heldere website, snelle levering.
Het tornmesje is groter dan verwacht, maar voldoet prima. Ik ben tevreden. -
CreaMea
Elastiek met gekleurde motieven besteld, precies zoals op de foto stond en snelle
levering! -
Sandra
Het garen dat ik bestelde was snel in huis, keurig verpakt.
Erg tevreden. -
A Mars
Prima product en snel in huis!
M.j. Pronk van Hoogeveen
Prima service
Ada Smit-van den Berg
Snelle service
Patrick
Ik moest uitvinden hoe ik zelf een riempje kon maken. Daar moesten ook nog drukknopen op. En ik had geen idee hoe dat moest.
Zo leuk dat ik dat nu ook echt kan met de Prym tang en drukknopen van Fourniturenkraam!
Snel geleverd. Meer keus in maat/afmeting drukknopen dan elders. -
Liesbeth Van Kampen
Prima producten
Fatma Eyican
Snel geleverd, niet duur. Ik ben tevreden
Mariegie
Boven verwachting snel😃
Marieke Hogerwerf
Kwaliteit en de prijs is goed, en andere dag in de postbus. Toppie
Eugenie Pollaert
Snelle levering!
Hans Janse
Snelle correcte levering
Marijse
Snelle levering, goede communicatie, goed verpakt.
F Janssen
specialistisch en snelle bezorging
Karin Gitzels
Fantastisch keurig en snel dank jullie wel
Amiga1
Uitgebreid assortiment, overzichtelijke webshop. Enige minpuntje: verzendkosten waren hoger dan de prijs van het bestelde artikel.
Antwoord van Fourniturenkraam.nlBedankt voor je positieve review en je bestelling! 😊 We willen graag toelichten dat we bestellingen onder €5 eigenlijk als een service versturen. We verzenden deze als een brievenbuspakketje met Track & Trace om de kosten zo laag mogelijk te houden en toch een beetje zekerheid te bieden.
Bij dit soort kleine bestellingen leggen we zelfs geld bij vanwege transactiekosten, verpakkingsmateriaal en verzendkosten. We hopen dat dit wat meer inzicht geeft in onze keuze. Mocht je in de toekomst meer willen bestellen, dan worden de verzendkosten relatief lager. 😉
Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer! 🚀