Foto Semeins
Denis
Camera gekocht voor professioneel gebruik. Uitermate vriendelijk en vakkundig personeel. Alles online geregeld inclusief de inruil van een oude camera. Ze zijn goed bereikbaar en komen de gemaakte afspraken 100% na. Zal hier zeker terugkomen.
B. Janssen
Dit is al het derde toestel wat ik koop bij Semeins en altijd keurig geholpen ditmaal een toestel ingeruild en ook dat ging perfect.
Hoe beoordeel je Foto Semeins?
Dennis
Donderdag een Fujifilm X-S20 Black besteld met een mooie actie. Ik kreeg er namelijk nog een accu en extra lader bij! Dezelfde dag kreeg ik nog bericht dat de camera al verzonden was en de volgende dag had ik hem al binnen. Netjes en veilig verpakt. Super snelle service dus voor een goede prijs!
Nathalie
Op zoek naar een tweede camera. En ik kwam uit bij foto Semeins. Prachtige aanbieding. Duidelijke omschrijving en een vlotte en juiste bezorging. Ook een fijne mail na de bezorging met garantie. Bedankt.
fam de Voogt Bareman
Nieuwe camera gekocht voor een mooie prijs, snelle levering en nog een mooi gratis product erbij. helemaal top .
Arjan
Camera en lens goed ontvangen. Verder waren ook de extra gratis artikelen aanwezig. Tot nu toe geen klachten!
Dennis
Top winkel, goede prijs en snelle verzending.
Ik wilde graag de Nikon Z 50mm 1:8 lens aan mijn collectie toevoegen en uiteindelijk gekozen om deze bij Semeins te kopen. Dit is een zeer goede keuze gebleken! Top prijs, verlengde garantie en als kers op de taart gratis een prachtig filter erbij! Ik kan de zaak van harte aanbevelen. -
Club De tapas B.V.
We recently bought the Nikon Z 17-28mm F2.8 for our events company, Foto Semeins is a great shop and the products are fantastic! Fast delivery and great products. We are very happy with our purchase :)
Mark
Nieuwe lens besteld die door pakketbezorger na één dag al niet meer te traceren was. Op advies van pakketbezorger contact opgenomen met Foto Semeis die als opdrachtgever van de verzending een onderzoek kan laten instellen.
Na kort belletje met Foto Semeis werd niet alleen direct gehandeld richting pakketverzorger, maar ook aangegeven dat men een nieuwe lens opstuurt zodat ik deze een dag later had en niet afhankelijk zou zijn van het moment dat de bezorger de lens weer getraceerd had. Zij zouden het zelf verder uitzoeken met de pakketbezorger.
Dit is de eerste keer dat ik meemaak dat een retailer niet naar de pakketbezorger verwijst (waar feitelijk de fout ligt) en de kleine lettertjes in de voorwaarden waar ongetwijfeld staat dat men langer over de verzending mag doen.
Ook makkelijk bereikbaar en prettig in de omgang waarbij ik na het eerst belletje al werd herkend en geen nummer meer was. -
M Shana
Ik ben supertevreden over mijn aankoop bij Foto Semeins. De Fujifilm X-T5 is precies wat ik zocht, en de medewerker wist mijn enthousiasme nog verder aan te wakkeren met zijn deskundigheid. De service was vriendelijk en professioneel, en ik kreeg zelfs handige tips om het meeste uit mijn camera te halen. Echt een aanrader voor iedereen die van fotografie houdt.
Casper Jansen
De bestelling bij Semeins ging erg soepel en de camera en lens die ik heb aangeschaft waren goed geprijsd. Zeer tevreden!
Tristen
Een bezoek aan deze cameraspeciaalzaak is een omhelzing voor iedere liefhebber. Met passie vertellen ze over de mogelijkheden in camera's. Je wordt warm onthaald met een glimlach, en het deskundige advies straalt vakkennis uit. Hier vind je niet alleen producten, maar ook een passie voor fotografie!
Wouter
Snelle levering en goed verpakt
Marius
Ik ben prima geholpen en de medewerker was deskundig. Verfrissend om met een verkoper te praten die weet waar hij het over heeft (t.o.v. een aantal andere fotozaken).
Harry
Na op internet gekeken te hebben wat ik wilde hebben, ben ik naar de winkel van Foto Semeins gegaan voor aanvullend advies (eigenlijk zocht ik advies voor hetgeen ik had uitgezocht). Degelijk advies, eerlijke prijzen en een mooi inruilaanbod voor mijn oude apparatuur.
Rephendry
Mooie prijzen en deals en perfecte service!
Paul
Ik ben super blij met mijn Fujifilm X-T50 van Semeins. De medewerkers gaven me persoonlijk advies en waren erg behulpzaam bij het maken van mijn keuze. Hele fijne ervaring!
Ferdi
Ik heb bij Foto Semeins een Fujifilm x-T5 camera met een 16-50mm zoom lens gekocht. De apparatuur bevalt uitstekend Bij de set kwamen ook enkele leuke en nuttige accessoires, waaronder een extra accu, acculader, powerbank en een boek. De verkoper was uiterst vriendelijk en heeft mij prima geadviseerd.
Maarten
Ik heb bij Foto Semeins een Tamron lens voor mijn Nikon Z camera gekocht. Deze was net iets voordeliger dan bij andere winkels.
Naast deze aanbieding ontving ook ook nog een gratis extra filter naar keuze. Helemaal top!
Bestelling en levering verliep prima. -
Hans
Mooie deal kunnen sluiten ivm aanschaf fuji middenformaat
Fijn geholpen door bevlogen medewerker