Foir
Wij zijn FOIR verlichting, we verkopen mooie lampen voor binnen en buiten. We doen dit al sinds 2014!
FOIR werd in 2014 opgericht door Joris Tijsen. Onze reis begon in een slaapkamer en daarna zijn we verhuisd naar een kantoor in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer, waarvandaan we nu ook de p
De zekerheden van https://foir.nl

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Joris Tijsen is een geboren ondernemer. Op zijn 13e bouwde hij al websites voor vrienden. Op zijn 16e kocht hij telefoonhoesjes in via eBay en op zijn 18e startte hij een webshop. “Ik hou van verkopen en het verbeteren van mijn webshop om meer bezoekers te trekken,” zegt hij.

In 2014 lanceerde hij Foir.nl, een webshop met lampen die hij zelf mooi vindt. Klanten kunnen industriële lampen combineren met diverse kabels, kettingen en fittingen. De lampen, van emaille, zijn verkrijgbaar in zwart, wit en groen. Ook verkoopt hij elektriciteitskabels in diverse kleuren en zoekt hij op verzoek naar speciale opties.

Bekijk Manifest