Flycarpets
Flycarpets is een online webwinkel met een uitgebreid assortiment aan vloerkleden. Wij bieden exclusieve vloerkleden, klassieke tapijten, vintage kleden, hoog- en laagpolige kleden en nog veel meer. Momenteel leveren wij de vloerkleden in Nederland en België.
9,0
Filter 6157 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6149 met beschrijving

• Tc Godding
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Wordt snel geleverd en het tapijt is heel mooi ben zeer tevreden

• Cor Voorn

Snelle levering mooie kleden

• Hoe beoordeel je Flycarpets?

• Jos
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Nog niks ontvangen en ook niets meer van gehoord. Waarschijnlijk ivm de feestdagen

• Jantinus IJmker
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Ondanks de feestdagen snelle levering

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je lieve woorden! 🎄 We doen ons best om ook tijdens de feestdagen snel te leveren. Super dat het is gelukt!

• Marina
    Review voor Flycarpets

Good carpet for this price, totally liked it!

• Zakia Didouh
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Pakket niet ontvangen zoals dat afgesproken is.

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je bericht, Zakia. Wat ontzettend vervelend dat het pakket niet volgens afspraak is geleverd. Onze oprechte excuses hiervoor! 🙏 We hopen dat je inmiddels contact hebt opgenomen met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen. Nogmaals bedankt voor je geduld en begrip!

• Hetty
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Alles is positief. Prijs/kwaliteit.
    Levertijd, service.

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je geweldige review! 🌟 Wat fijn om te horen dat alles naar wens is. We doen ons best om onze klanten blij te maken, dus jouw woorden maken onze dag!

• Ingrid De Wit
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Supermooi kleed! En heel snel geleverd zo vlak voor de Kerst

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je enthousiaste review! 🎅 Wat fijn dat je zo blij bent met het kleed en dat het nog op tijd voor Kerst is geleverd. Hele fijne feestdagen gewenst!

• peter Meij
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Geweldig, snel en het is een mooi kleed

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat je zo blij bent met het kleed én de snelle levering. Geniet ervan!

• Camila Rijkerfontana

Super snel en goed

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je korte maar krachtige review! We zijn blij dat alles snel en goed is verlopen. Geniet van je aankoop!

• Betsy
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Levering binnen 5 dagen, alleen geen informatie wanneer het bezorgd wordt. Gelukkig was er iemand thuis. Informatie over bezorging mag wel beter, maar zag al terug dat dit vaak gebeurd.

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je eerlijke review! 😊 Fijn dat de levering snel ging. We hadden helaas even een storing in ons systeem, waardoor de bezorginformatie niet helemaal goed ging. Dank je wel voor je begrip en feedback, we werken eraan om dit te verbeteren!

• Peter van der wijst

Perfecte service en levering

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je lieve woorden! 🥰 Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar worden we helemaal blij van!

• Henny Beijer
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Supersnelle levering, strakke prijs, uitstekende kwaliteit tapijten.

• Johanna
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Snel geleverd en het kleed is qua kleur en kwaliteit erg mooi ! Voldoet aan de verwachting.

Antwoord van Flycarpets

Bedankt voor je mooie review, Johanna! 😊 Wat fijn om te horen dat het kleed helemaal aan je verwachtingen voldoet. Geniet ervan!

• MJH Linders- Mestrom
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Het tapijt rook naar 'vochtige ruimtelangdurige vocht, de gehele huiskamer stinkt ernaar.

• J. Meerkerk
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Geweldige service en snelle en correcte afhandeling/ bezorging. Vloerkleed voldoet volledig aan de verwachting.

• Maurice Kemmeren
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Idd mooie prijs perfecte levering

• Carola Damen
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Snelle levering en nette beding

• Elly Rutten
    Geverifieerde klant van Flycarpets

Goede service en het product werd snel geleverd

• Nadia Aberkane

Kwaliteit