Floral Design Supplies

Dé online winkel voor al uw bloemschikmaterialen! Of u nu een professionele bloemist bent of gewoon van bloemschikken houdt als hobby, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om prachtige bloemstukken te maken. Bij Floral Design Supplies begrijpen we de kracht van bloemen en de creatieve voldoening
oasis® steekschuim bloemschikmaterialen corsage materiaal
9,5
Filter 139 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 63 met beschrijving

• Rita Storms
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Prima cervice zoals het hoort

• Rebekka

Fijne webwinkel, snelle levering

• Hoe beoordeel je Floral Design Supplies?

• Anne De Lorenzo
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Snel geleverd en mooi product

Beste Anne,

Bedankt voor de geweldige 5-sterren review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste service. Heel erg bedankt!

• Jesse Maree
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Snelle levering en goedkoop in verhouding met concurrenten

Beste Jesse,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons een prachtige 5-sterren beoordeling te geven! We zijn ontzettend blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad.

We waarderen je vriendelijke woorden en ook je beoordelingen van de producten die je hebt achtergelaten. Dit helpt ons echt enorm.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar!

Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.

• Mil Theodora
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Top service, mijn bestelling was snel geleverd.

Beste Mil Theodora,

Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle levering van je bestelling. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen!

• A.F.M. Hoogenboom

Goede afhandeling

Beste A.F.M. Hoogenboom,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling! We waarderen het enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. Dit motiveert ons om door te gaan met het leveren van de best mogelijke service.

• Janny Scholtens
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Mooie prijzen en prima service! Biologisch afbreekbare oase voor een prima prijs, top!

Beste Janny,

Dank je wel voor de 5 sterren! We zijn blij dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn

• Rachel Tumelty
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Excellent customer service and products were all fab quality.

Dear Rachel,

Thank you so much for your amazing 5-star review! We're thrilled that you had such a positive experience, and we truly appreciate your support!

Warm regards,

• Maarten
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Beter dan dit wordt het niet! Bestelling en levering verloopt altijd heel soepel.

Beste Maarten,

Bedankt voor je fantastische 5 sterren! We waarderen je tijd en moeite om ons te beoordelen en kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn.

• Renilde Verhoeven
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Super vlotte bestelling en levering.

Beste Renilde,

Dankjewel voor de 5 sterren! Jouw positieve feedback betekent de wereld voor ons en helpt ons om te blijven groeien

• Ann De Ketelaere
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Snelle levering, netjes verpakt en alle producten voldoen aan mijn verwachtingen. Voor herhaling vatbaar.

Beste Ann,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons een prachtige 5-sterren beoordeling te geven. Namens iedereen bij Floral Design Supplies, bedankt!

• Loes
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Snel, goed verpakt en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Beste Loes,

Bedankt voor uw lovende woorden en de tijd die u heeft genomen om ons een beoordeling te geven. We stellen het zeer op prijs!

• Geralt Joren

Prima service

Beste Gereld,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Prima service en snel mailcontact na foutje mijnerzijds! Zeer behulpzaam en meedenkend.

Beste Yvonne,

Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterren beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen je in de toekomst nogmaals te kunnen helpen!

• Jan Akerboom

snel en op tijd

Beste Jan,

Bedankt voor uw prachtige 5-sterren beoordeling. We waarderen het enorm dat u voor ons heeft gekozen!

• Peggy Van Hasselt
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Super kwaliteit ,goede service .

Beste Peggy,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterren beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om een product beoordeling achter te laten. We stellen het zeer op prijs dat u voor ons heeft gekozen.

• Charles Glas
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Snelle levering. Mijn bestelling was zo thuis.

Beste Charles,

Bedankt voor de geweldige 5-sterrenbeoordeling! We hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn.

Fijne dag gewenst!

• Carla Bomhof
    Review voor Floral Design Supplies

Super snelle levering en mooi materiaal heel blij mee!☺️

Beste Carla,

Bedankt voor uw fantastische beoordeling en uw opmerking. We waarderen het enorm dat u voor ons heeft gekozen!

• Ann DK
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Supersnelle levering en uitgebreid aanbod aluminiumdraad in verschillende kleuren. Ik ben fan!

Beste Ann,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en opmerking. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met ons aanbod. We streven ernaar om in de toekomst nog meer soorten van het aluminiumdraad aan ons assortiment toe te voegen.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

• Brigitta Van Hilst
    Geverifieerde klant van Floral Design Supplies

Uitstekende en snelle service. Zeer klant en oplossingsgericht.

Antwoord van Floral Design Supplies

Dank u wel voor uw fantastische beoordeling! Het is ook geweldig om te zien dat u de tijd heeft genomen om enkele product beoordelingen achter te laten. We wensen u veel plezier met uw aankopen en zijn ervan overtuigd dat uw creaties prachtig zullen zijn!