Floral Design Supplies
Rietje Splinter
Snelle levering en goed assortiment. Zo kan ik weer kransen en stukjes maken ☺️
Angela Gheorghe
Goed service !
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Angela,
Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en producten. Uw complimenten betekenen veel voor ons en motiveren ons om onze service op het hoogste niveau te blijven houden.
Als u in de toekomst nog vragen of wensen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!
Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en vertrouwen in ons.
Floral Design Supplies. -
Hoe beoordeel je Floral Design Supplies?
jan degroot
snel, en netjes afgehandeld
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Jan,
Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterren beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u een positieve ervaring bij ons heeft gehad. Het betekent veel voor ons om te weten dat onze service en producten aan uw verwachtingen voldoen.
Als u in de toekomst nog iets nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!
Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen, en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Kim
Uitstekende service!
Bij Floral Design Supplies had ik wat steekschuimblokken en platmos besteld. Echter bleek ik enerzijds initieel iets te platmos weinig te hebben ontvangen en uiteindelijk toch teveel platmos te hebben bij besteld. Dankzij de hele fijne communicatie is de kwestie heel netjes en vlot afgehandeld. Zulk persoonlijk contact en degelijke klantenservice kom je (helaas) niet meer tegen, maar Floral Design Supplies staan ze je écht te hulp. Hele fijne ervaring bij gehad en zou er zo weer winkelen.Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Kim,
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en communicatie.
Het is voor ons belangrijk om iedere situatie zo snel en netjes mogelijk op te lossen, en het is fijn te lezen dat dit in uw geval goed is gelukt. Persoonlijk contact en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, en we waarderen het enorm dat u dit ook heeft ervaren.
We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Als er iets is waar we u mee kunnen helpen, weet dan dat u altijd bij ons terecht kunt.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen!
Julia
Zeer tevreden over de vlotte levering en de hoge kwaliteit van de Steekschuim Sec/Droog. Komt goed van pas voor m’n “Workshop kerststukjes maken”.
Een aanrader!
Een hobbyist op het gebied van diverse fleurige creaties grijpt niet mis qua materialen bij Floral Design Supplies en dat is wel zo prettig!Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Julia,
Bedankt voor de prachtige 5-sterren beoordeling!
We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de vlotte levering en de kwaliteit van ons OASIS SEC Steekschuim. Het is geweldig om te weten dat het goed van pas komt bij uw Workshop!
Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Bij Floral Design Supplies doen we ons best om hobbyisten zoals u te voorzien van de beste materialen voor al uw creaties. Het is fijn om te horen dat u niets tekortkomt!
Veel succes met uw workshop en bedankt dat u voor ons kiest. 😊
Patricia Van der Spek
Alles is goed verlopen super👍
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Patricia,
Wat geweldig om te zien dat u ons met 5 sterren heeft beoordeeld! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Heel hartelijk dank!
Hilde De Mol
Snelle service!
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Hilde,
Hartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren! Het maakt ons erg blij om te horen dat u tevreden bent. We waarderen uw vertrouwen en hopen u snel weer te zien!
Susan Lam
Supersnelle levering en accuraat! De service is uitmuntend!
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Susan,
Dank u wel voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! Uw complimenten betekenen veel voor ons, en we doen ons uiterste best om dit niveau vast te houden. Nogmaals bedankt!
Gerrit Schepers
Snelle levering, netjes en snel bezorgd!
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Gerrit,
Heel erg bedankt voor uw lovende woorden en de 5-sterren beoordeling! Het is fijn om te weten dat u zo blij bent met onze producten en service. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen helpen.
Theo Ruis
snelle levering en een leuke attentie bedankt
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Theo,
We zijn ontzettend blij met je 5-sterrenbeoordeling! Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons op de webshop!
Rita Storms
Prima cervice zoals het hoort
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Rita,
Dank je wel voor de fantastische beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Tot snel!
Rebekka
Fijne webwinkel, snelle levering
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Rebekka,
Hartelijk dank voor je 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen!
Anne De Lorenzo
Snel geleverd en mooi product
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Anne,
Bedankt voor de geweldige 5-sterren review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent. Jouw positieve feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste service. Heel erg bedankt!
Jesse Maree
Snelle levering en goedkoop in verhouding met concurrenten
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Jesse,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons een prachtige 5-sterren beoordeling te geven! We zijn ontzettend blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad.
We waarderen je vriendelijke woorden en ook je beoordelingen van de producten die je hebt achtergelaten. Dit helpt ons echt enorm.
Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar!
Nogmaals bedankt en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen.
Mil Theodora
Top service, mijn bestelling was snel geleverd.
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Mil Theodora,
Bedankt voor je fantastische 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de snelle levering van je bestelling. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen!
A.F.M. Hoogenboom
Goede afhandeling
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste A.F.M. Hoogenboom,
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling! We waarderen het enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw ervaring. Dit motiveert ons om door te gaan met het leveren van de best mogelijke service.
Janny Scholtens
Mooie prijzen en prima service! Biologisch afbreekbare oase voor een prima prijs, top!
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Janny,
Dank je wel voor de 5 sterren! We zijn blij dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn
Rachel Tumelty
Excellent customer service and products were all fab quality.
Antwoord van Floral Design SuppliesDear Rachel,
Thank you so much for your amazing 5-star review! We're thrilled that you had such a positive experience, and we truly appreciate your support!
Warm regards,
Maarten
Beter dan dit wordt het niet! Bestelling en levering verloopt altijd heel soepel.
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Maarten,
Bedankt voor je fantastische 5 sterren! We waarderen je tijd en moeite om ons te beoordelen en kijken ernaar uit om je opnieuw van dienst te zijn.
Renilde Verhoeven
Super vlotte bestelling en levering.
Antwoord van Floral Design SuppliesBeste Renilde,
Dankjewel voor de 5 sterren! Jouw positieve feedback betekent de wereld voor ons en helpt ons om te blijven groeien
Floral Design Supplies