Flavourez B.V.

Flavourez B.V.

Flavourez is dé online bestemming voor trendy gay mannenmode en gay toys. Ontdek onze unieke collectie van (zwem)shorts, jockstraps, harnassen, (zwem)bikini's, tank tops en crop tops perfect voor gay prides, cruises, festivals, clubs en vakanties. #GayMode #StijlvolFeesten #Trendsetter #GayTrends
9,5
Filter 142 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 58 met beschrijving

• Richard
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd, per mail ook goed bereikbaar. Fijne ervaring.

• Mo
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Snel bezorgd, premium kwaliteit.
    Heel tevreden met mij bestelling.

• Hoe beoordeel je Flavourez B.V.?

• Michel Broekhuis
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Top collectie en een snelle service!

• Geen naam
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Snelle voorbereiden en ook aflevering. Producten precies zoals beschrijven.

Hallo Geen naam,

Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons.

• H.
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Prima bezorgd en met een leuke attentie!

Hallo H,

• Marc
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Goede service en mooi verpakt geleverd

Hallo Marc,

• David

Snelle levering!

Hallo David,

• Wilmar van Otigem
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Heel snel verstuurd en wat leuke extra’s

Hallo Wilmar,

• M
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Hallo M,

• Jan Machielsen
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Snelle levering. Helaas was de vorm niet geschikt. Retourneren ging makkelijk.

Hallo Jan,

• Bernard
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Goede prijzen, mooie producten en snelle service

Hoi Bernard,

Tof om je weer terug te zien! Bedankt voor je wederom fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons.

• Gerrit van Grunningen

Prima kwaliteit snelle levering

Gerrit,

Bedankt voor je mooie beoordeling. En fijn om te lezen dat je tevreden bent met je met je aankoop. We doen er alles aan om jou als klant tevreden te stellen. Deel je aankoop op social media met #flavourez en laat ons je nieuwste aanwinst zien :D

Hopelijk zien wij je snel weer terug in onze webwinkel.

Fijne avond!

• Anders
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Really quick delivery and product was as described! Happy with my purchase!

Dear Anders,

Thank you for your fantastic 5-star review! ⭐️ Your support means the world to us. Have you shown off your latest outfit on social media yet? Tag us with #FlavourezStyle and let us see your look! 🌈✨

Keep shining and see you soon! 💖

• Viking
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Everything was perfect and a very fast delivery. Perfect!

Dear Viking,

Thank you for your fantastic 5-star review! ⭐️ Your support means the world to us. Have you shown off your latest outfit on social media yet? Tag us with #Flavourez and let us see your look! 🌈✨ Keep shining and see you soon! 💖

• Guillaume Holvoet
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Goede en sneller service!

Hallo Guillaume,

Namens het Flavourez team wil ik je bedanken voor je mooie beoordeling. Dat wordt door ons erg gewaardeerd. :)
    Hopelijk zien wij je snel terug in onze winkel om bijvoorbeeld de nieuwe tank tops te bekijken.

• Patrick U.
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Bestelling geplaatst en voor je het wist werden deze binnen 4 dagen geleverd, inderdaad discreet verpakt en met een leuke extra gift erbij. Bedankt en ben zeer tevreden met de artikelen.

Hallo Patrick U.

Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat waarderen wij enorm.
    Hopelijk zien wij je snel terug in onze winkel.

Groetjes,

• HM

Super snel geleverd

Hallo HM,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we erg blij mee.
    Hopelijk mogen wij je snel weer verwelkomen in onze online winkel.

• Jim Heinhuis
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Snel geleverd,mooi product,klantvriendelijk,goede communicatie,raad deze webshop aan.

Hallo Jim,

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je geweldige beoordeling. We kijken er naar uit om je snel weer te zien in onze online winkel. Tot snel bij Flavourez! 🌟

• Michel Broekhuis
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Topcollectie, goede merken en snelle service!

Hallo Michel,

• Repelsteeltje
    Geverifieerde klant van Flavourez B.V.

Prachtige undies en snelle service

Hallo Repelsteeltje,